Holstebro skal have ny planchef

Holstebro Kommune skal have ny planchef, efter Søren Hemdorff er blevet chefkonsulent for udvikling af nye byområder, som foregår i et samarbejde med Færchfonden. Arkivfoto: Søren Palmelund.

Holstebro skal have ny planchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro Kommune søger om en ny planchef, efter at Søren Hemdorff har fået en stilling som chefkonsulent og skal være kobling til byudvikling sammen med Færchfonden.

HOLSTEBRO: Kommunen har opslået stillingen som planchef, efter Søren Hemdorff 1. oktober skiftede til en stilling som chefkonsulent for udvikling af Holstebro By.

Den nye stilling er oprettet i forlængelse af, at Færchfonden og Holstebro Kommune har stiftet selskabet Holstebro Udvikling P/S, som skal skaffe investorer til "Slagteriet" og senere måske også sygehusgrunden.

- Jeg har behov for en højre hånd, som skal være med til at sikre et vellykket samarbejde mellem kommunen og partnerselskabet Holstebro Udvikling, og dermed være med til at udvikle og sælge de nye byområder til investorer, siger Anders Debel, der er teknisk direktør i Holstebro Kommune.

Søren Hemdorff har været planchef i Holstebro Kommune i godt 11 år.

- Dermed har han de rette kompetencer, som kan sikre en stærk kobling til udviklingsselskabet og dermed en udvikling af byen, siger Debel.

Stillingen som planchef er slået op med ansøgningsfrist 24. oktober. Planchefen har ansvaret for den overordnede udvikling, kommuneplaner og lokalplaner, landdistriktudvikling og for planlægning i det åbne land med for eksempel vindmøller samt personaleansvar.

- Vi giver os god tid til at finde den rigtige person, siger Anders Debel, som forventer, at en ny planchef tiltræder 1. januar.

I mellemtiden er afdelingschef Poul Munk-Poulsen konstitueret som planchef.

Holstebro skal have ny planchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce