Journal 64 går forrygende i Scala Holstebro

Biografchefen for Scala Holstebro vurderer, at Journal 64 med Nicolaj Lie Kaas i hovedrollen kan nå i nærheden af 10.000 solgte billetter i Holstebro. Foto: Vibeke Volder

Journal 64 går forrygende i Scala Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro: Findes der noget som et sikkert hit på det store lærred, så er det forfatter Jussi Adler-Olsens Afdelings Q-bøger, når de bliver til film.

Både i Danmark, hvor "Journal 64" satte danmarksrekord med 215.052 solgte biografbilletter (den hidtidige indehaver af rekorden var seriens forgænger "Flaskepost fra P" med 207.669 solgte billetter) - og i Holstebro.

- Det går helt forrygende med billetsalget - som med de andre film i serien. Når folk først har set de øvrige film, så skal de også se denne, siger biografchef ved Scala Holstebro, Sebastian Mølgaard og tilføjer:

- "Journal 64" kommer i hvert fald på vores top ti over mest sete film i år. Jeg vil gætte på, at vi ender med at komme tæt på 10.000 solgte billetter.

Sebastian Mølgaard tilføjer i samme åndedrag, at Journal 64's succes vil afhænge af, hvad den skal konkurrere med i efterårsferiens filmfelt - modsat Flaskepost fra P, der udkom på en anden årstid.

- Den seneste film gik rigtig godt hos os, men denne her kan blive endnu større, siger biochefen.

Til sammenligning har film som Hvidsten Gruppen og Klassefesten 2 hver solgt 11.000-13.000 billetter, mens Titanic (1997) er den mest sete film nogensinde. Selvom Scala Holstebro ikke har det præcise antal, så rundede Titanic 15.000 billetter og fortsatte derudover med at blive vist i yderligere tre måneder.

Journal 64 går forrygende i Scala Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce