Mindre elite - mere bredde

- Skal vi nødvendigvis have en opera, skal kommunen støtte elitehåndbold? Det mener jeg ikke nødvendigvis. Jeg går ind for, at vi skal have en omprioritering af pengene, siger Karsten Filsø (SF). Arkivfoto

Mindre elite - mere bredde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF vil have et opgør med eliteprojekterne i Holstebro. - Bredden skal have meget bedre plads, siger Karsten Filsø.

Holstebro: SF's Karsten Filsø har intet problem med, at Holstebro er en kulturby.

- Det skal vi vedblive med at være, siger han.

Problemet er bare, at der er gået for meget elite- og finkultur i den, mener han.

- Skal vi nødvendigvis have en opera, skal kommunen støtte elitehåndbold? Det mener jeg ikke nødvendigvis. Jeg går ind for, at vi skal have en omprioritering af pengene. Det handler ikke om at skulle spare, men det handler om, at vi også skal satse på dem, der ikke er elite. Vi skal huske på, at der også skal være tilbud til helt almindelige piger og drenge, der ikke er elitebørn, siger Karsten Filsø. 

Han peger på, at Holstebro har flere mangeårige samarbejdsaftaler på kultur- og fritidsområdet, som bør ses efter i sømmene.

- De bliver bare forlænget med pris fremskrivninger, og vi skal have vurderet, om de nu også er pengene værd, og hvad vi kan få for dem i stedet for, siger Filsø.

Pengene, der kan frigives, vil han bruge på blandt andet ungdomshuse:

- Det kunne være i den vestlige del af kommunen, hvor kommunen kunne købe et hus, hvor de unge kan mødes og samles om deres interesser. Om det er computerspil eller noget andet, er ikke det afgørende for mig. Det handler om, at der også skal være nogle tilbud til alle grupper, og hvorfor ikke lade de unge være med til selv at udvikle de tilbud, som de ønsker? spørger Filsø.

Mindre elite - mere bredde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce