Nyt klovneløb vildt godt fra start

- Det er ubeskriveligt fantastisk, at det nye klovneløb får sådan en god modtagelse i Holstebro, siger Jette Gregersen. Foto: Lars Rask Vendelbjerg

Nyt klovneløb vildt godt fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro: - Det er ubeskriveligt fantastisk. Vi havde håbet på 50-80 deltagere. Nu er vi oppe på 235. Fortæller en lykkelig arrangør af det nye Klovneløbet, Holstebro, Jette Gregersen onsdag middag. Og da løbet først afvikles torsdag aften i Holstebro Lystanlæg kan der sagtens komme mange flere. - Vi har været nødt til at skaffe ekstra løbsnumre. Heldigvis kunne vi få nogle fra Viborg, fortæller hun.

På grund af den store tilmelding har arrangørerne valgt at adskille løbe- og gå ruten. Men begge er på én kilometer, som man har en time til at bevæge sig på. - Man må tage ruten lige så mange gange, man har lyst til, fortæller Jette Gregersen.

Løbet er meget uformelt, så der tages ikke tid. På grund af de mange de mange deltagere er der ikke diplomer til alle. Der var kun bestilt 120. Men til gengæld får alle en rød klovnenæse og en medalje.

Ekstra næser og de armbånd, Jette Gregersen i samarbejde med sin arbejdsplads, Creativ Company i flere år har markedsført, kan købes. Salget har snart indbragt 1,5 millioner kroner til Danske Hospitalsklovne.

- Der er også en tombola med fine præmier fra omkring 40 af Holstebros butikker. Et lod koster 20 kroner, og der er gevinst hver gang, fortæller Jette Gregersen. Der kan desuden købes kage, kaffe og saftevand til billige priser. Klovneløbet støtter Danske Hospitalsklovne, der er en hjertesag for Jette Gregersen. - Jeg har selv en datter der er opereret 20 gange så vi kender til den glæde de fantastiske klovne kan give, smiler hun.

Nyt klovneløb vildt godt fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce