Politiet advarer mod charmør: Har snydt i 15 butikker

Arkivfoto

Politiet advarer mod charmør: Har snydt i 15 butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Lad jer ikke besnakke af ham, lyder opfordringen fra politiet, der advarer forretningsdrivende mod storcharmør.

Holstebro: Butikkerne er forskellige, men fremgangsmåden er den samme.

Bevæbnet med charme og en troværdig historie har en yngre mand gennem den sidste tid narret penge fra forskellige butikker, og nu advarer politiet forretningsdrivende mod at lade sig snyde af manden.

- Han fortæller, at han har mistet sin nøgle eller tegnebog - ofte i et fitnesscenter - og at han mangler et par hundrede kroner til at betale en låsesmed. Han beskrives som veltalende og charmerede, og han lover at komme tilbage med pengene, så snart han er kommet ind i sin lejlighed. Men butikkerne ser aldrig pengene eller manden igen, fortæller politikommissær Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Det er aldrig store beløb, han beder om:

- Det er typisk et par hundrede kroner, hvilket kan være med til, at så mange butikker er faldet for tricket, siger Knud Lauridsen.

Foreløbig har politiet omkring 15 anmeldelser fra butikker, der har haft besøg af svindleren - og i langt de fleste tilfælde er det lykkedes for manden at narre penge ud af butikkerne.

Ifølge lokalpolitiet er det en bred vifte af forretninger, der har fået besøg af manden siden slutningen af sommerferien.

- Det er alt fra frisører til bedemænd. Men nu skal vi have ham stoppet. Alene torsdag havde vi fire anmeldelser om manden, fortæller Knud Lauridsen, der advarer de forretningsdrivende mod at lade sig besnakke af manden.

Han beskrives som mellem 24 og 26 år og mellem 187 og 190 centimeter høj. Han har kort lyst hår og er almindelig af bygning, og han har muligvis en lille tatovering mellem tommelfingeren og pegefingeren.

Oplysninger om manden til lokalpolitiet i Holstebro på telefonnummer 114.

Politiet advarer mod charmør: Har snydt i 15 butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce