Sandwich-cafe lukker og slukker

Arkivfoto

Sandwich-cafe lukker og slukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emmas i Nørreportcentret lukker nu biksen ned.

Holstebro: Lørdag den 18. august bliver den sidste sandwich langet over disken i sandwich-cafeen Emmas i Nørreportcentret. Cafeen, der har ligget i Nørreportcentret i lidt over et årti, lukker og slukker, da butikkens lokaler skal overtages af H&M.

- Det bliver en sorgens dag. Det må jeg tilstå. Jeg har været ved Emmas i 14 år - først i Herning, så Viborg og nu Holstebro, så det er nok lidt følsomt at sige farvel, siger Michelle Hammershøj, der er butiksbestyrer i Emmas i Holstebro.

Årsagen er, ifølge butiksbestyreren, at ejeren af cafeen i 3-4 år har haft butikken til salg. Og i forbindelse med renoveringen af Nørreportcentret, bliver det nu H&M, der overtager lokalerne, hvor der nu er sandwich-cafe.

- Hun har fået nyt fultidsarbejde allerede sidste år, så hun har ikke selv været her i noget tid, så det er mig, der har stået her. Hun ville gerne prøve noget andet, så det var jo hendes beslutning, fortæller Michelle Hammershøj og tilføjer, at også Emmas i Viborg er blevet lukket ned i december sidste år.

Salget af sandwiches er ellers gået fint, mener Michelle Hammershøj:

- Det er ikke sådan, at vi er tvunget til at lukke og salget er gået fint. Det er klart, at det jo altid kan blive bedre, men der har været fint med overskud i butikken, siger hun.

Emmas i Holstebro må 18. august sige farvel til ialt ni ansatte.

Sandwich-cafe lukker og slukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce