Summer Sound er blevet aflyst - igen

I 2015 spillede Scarlet Pleasure til Summer Sound i anlægget. Arkivfoto

Summer Sound er blevet aflyst - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der bliver ikke noget Summer Sound i 2018, som der ellers blev meldt ud i januar. Dermed er festivalen blevet aflyst de to seneste år, men initiatvtageren satser på nyt arrangement næste år.

Holstebro: Det var til stor glæde for flere, da det tilbage i januar blev annonceret at Summer Sound ville blive afholdt i 2018 efter en aflysning i 2017.

Festivalen bliver dog heller ikke afholdt i 2018, og det er der flere grunde til i følger arrangør Kristian Andersen.

- Der er mange ting, som skal gå op med sådan et arrangement. Der skal frivillige til, og så skal der sponsoraftaler i hus samt aftaler med kommunen. Vi har ikke kunne få det til at hænge sammen, siger Kristian Andersen.

Han er ærgerlig over, at det i januar blev annonceret, at festivalen ville finde sted i 2018, inden der var styr på alle detaljer.

- Det er jeg lidt træt af, men der var en misforståelse i styregruppen, og så blev det meldt ud, siger Kristian Andersen.

Summer Sound blev i startåret 2014 afholdt i anlægget, men blev senest flyttet til et areal ved Nybo Bakker. Det har ikke været optimalt for festivalen ifølge Kristian Andersen.

- Det var et rigtigt fint sted, vi fik tildelt. Men det var lidt langt væk fra centrum, og der var måske ikke den samme hygge omkring det, som der var i anlægget, siger han.

Vender tilbage næste år

Den unge initiativtager har dog ikke mistet modet til at afholde flere arrangementer. Han vil stable noget lignende Summer Sound på benene næste år dog uden at bruge navnet. Han har allerede tanker om hvor det skal afholdes, og hvad konceptet skal være.

- Jeg går og bakser med noget, som også skal have unge mennesker i centrum. Det skulle gerne få en snert af det, som man kender fra Godsbanen i Århus eller Kødbyen i København. Jeg vil gerne involvere eksempelvis lokale iværksættere til at komme og snakke, og også have musik, siger Kristian Andersen, som mener, at Slagteriet er perfekt til den slags.

Efter planen skulle dette års Summer Sound festival være blevet afholdt den 25. august. Summer Sound blev afholdt i 2014, 2015 og 2016 inden den altså blev aflyst i år og sidste år.

Summer Sound er blevet aflyst - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce