Tre personer kvæstet

Arkivfoto.

Tre personer kvæstet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En person er fløjet til Aarhus, og to andre er lettere tilskadekommen efter et alvorligt trafikuheld lørdag kort før midnat, hvor den ene af de to biler rullede rundt på taget, og Viborgvej måtte spærres.

Holstebro: Tre personer er kommet til skade ved et trafikuheld på Viborgvej lørdag klokken 23.12 - heraf er to lettere tilskadekommen og kørt til sygehusene i henholdsvis Herning og Viborg, mens en tredje person er kommet mere alvorligt til skade og fløjet til Aarhus, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

- En ældre dame på 80 år kommer kørende på Viborgvej, nede fra byen, og svinger til venstre ad Østervang. Hun overser tilsyneladende bilisten, der kommer kørende på Viborgvej fra den anden retning. Denne bil føres af en 19-årig mand, der har sin far, en 48-årig mand, med i bilen. Faren sad i det højre passagersæde, og det er ham, der er kommet sværrest til skade, fortæller vagthavende Jens Claumarch fra Midt og Vestjyllands Politi.

Politiet har endnu ikke fuldt overblik over, hvad årsagen til uheldet er.

- Vores bilteknikere har været på stedet i nat. Der er taget blod af begge parter, og sammen med afhøringerne skal det være med til afklare, hvad der var skyld i uheldet - om det er fordi, at det har været mørkt, og kvinden har overset sin vigepligt. Der kan også være noget med hastigheden, hvis bilisten i den anden bil er kørt for stærkt, siger Jens Claumarch.

Alle tre personer kommer fra Holstebro. Ifølge politiet er den passager, der er blevet fløjet til Aarhus, i kritisk tilstand.

Tre personer kvæstet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce