150 deltog i forårskoncert

Alle elever på musiklinjen var på scenen i løbet af aftenen. Privatfoto

150 deltog i forårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forårskoncert med fællessang, funk og jazz - og krydret med billedkunst

Lemvig: Lemvig Gymnasiums musikelever spillede traditionen tro foråret ind ved en forårskoncert onsdag aften. Første årgangs billedkunstelever bidrog samtidigt til den kunstneriske atmosfære og viste deres værker frem for godt halvandet hundrede fremmødte. Fællessangen "Den lille anemone" satte stemningen for en aften, der bevægede sig fra Sting til Sanne Salomonsen. Alle skolens musikelever var denne aften på scenen for at vise resultatet af den sidste måneds kreative arbejde i musiklokalerne.

Et af de store mål for musikfaget i gymnasiet er at stå på en scene og mærke rampelyset. Eleverne har arbejdet selvstændigt med numrene og ikke blot kopieret dem. Dermed var det også elevernes egne musikalske ideer, der blev fremført på scenen denne aften.

Kreativiteten fortsatte i pausen, hvor publikum fik stimuleret deres andre sanser. Her havde første årgangs billedkunstelever lavet en udstilling over en lang række kendte værker. Med udgangspunkt i akrylmaleri fortalte eleverne en visuel kunsthistorie, hvor de havde transformeret selvvalgte værker fra kubisme til ekspressionisme eller popart. Aftenen sluttede med fællessangen "Det er i dag et vejr" om forårets komme.

150 deltog i forårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce