750 børn runder håndboldsæsonen af

Koncentrationen vil lyse ud af øjnene på de mange håndboldspillere, der i weekenden runder sæsonen af med Kondi Cup i Nørre Nissum. Arkivfoto: Morten Stricker

750 børn runder håndboldsæsonen af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets udgave af Kondi Cup har været nødt til at sige nej til deltagere - Vi er en hyggelig turnering, siger turneringsleder

Nørre Nissum: De gik i gang fredag aften med de første kampe og fortsætter til sent lørdag aften og sidst på eftermiddagen søndag med at spille håndbold.

Omkring 750 spillere fordelt på 68 hold skal i løbet af weekenden afvikle 162 kampe ved årets udgave af håndboldturneringen Kondi Cup, der bliver spillet i Nørre Nissum. Og faktisk kunne der have været endnu flere hold med, siger turneringsleder Rene Laursen.

- Vi har været nødt til at sige nej til nogle hold og klubber. Der har ganske enkelt ikke været plads til dem, siger turneringslederen.

- Jeg tror, det skyldes, at vi har et koncept, hvor det hele ligger centralt, og at vi kun spiller i to haller. Samtidig er det en god og hyggelig turnering, og vi kan se, at der er flere klubber, der vender tilbage år efter år, tilføjer Rene Laursen om stævnet, der for mange klubber fungerer som afslutning på sæsonen.

Der bliver spillet på to baner i Østhallen samt i Nørre Nissum Efterskoles hal ved årets udgave af turneringen, der er nummer 31 i rækken.

Det er hovedsageligt lokale hold, der bruger weekenden på at spille håndbold i Nørre Nissum. Turneringen trækker deltagere til fra Viborg i øst over Herning og Ringkøbing i syd til Thyborøn i nord.

Og flere benytter turneringen som en afslutning på sæsonen, siger Rene Laursen.

- Vi har godt nok arrangeret spisning for deltagerne lørdag, men vi kan se, at flere klubber selv har mad med og spiser sammen allerede om fredagen, siger turneringslederen.

Selv om arrangørerne fra Gudum Nissum IF ikke længere har deres egne håndboldhold og i stedet har slået ungdomsafdelingen sammen med naboerne i NNfH Lemvig, så er der stadig stor opbakning til at være en af de omkring 100 frivillige, der er i sving for at få turneringen til at køre.

- Der er en lille udfordring i, at vi ikke længere har så mange lokale forældre at trække på. Til gengæld kan vi trække på nogle, der har været med tidligere, og de bliver suppleret op med hjælpere fra Lemvig. Selv om der kan være en del at se til, så finder de også ud af, at det er hyggeligt at være med, og vi arbejder rigtigt meget på at gøre det sjovt at være frivillig her, siger Rene Laursen.

750 børn runder håndboldsæsonen af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce