Arrangører overvejer at flytte bankoshow

Måske skal det fremover være søndag, der spilles banko. Foto: Morten Stricker

Arrangører overvejer at flytte bankoshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FDF var tilfredse med deltagerantallet ved årets bankoshow

Lemvig: Der lå en lille, orange afstemningsseddel ved samtlige 1050 pladser til bankoshowet i Lemvig Idræts- og Kulturcenter mandag.

Her kunne spillerne give deres mening til kende om, hvorvidt de vil holde fast i, at mandag aften også fremover skal være tidspunktet, hvor der bliver afviklet bankoshow i Lemvig, eller om søndag eftermiddag er et bedre tidspunkt.

Arrangørerne fra FDF Lemvig har selv tumlet med spørgsmålet gennem længere tid efter flere har spurgt, om det kunne være en mulighed at flytte spillet.

- Der er flere ting, der taler for og imod, at vi lægger det en søndag fremover. Vi kan formentlig få flere børnefamilier til at komme, da det vil passe bedre med tidspunktet en søndag eftermiddag. Omvendt kan omsætningen måske dale, da vi af erfaring ved, at en børnefamilie ikke bruger helt så mange penge. Vi som arrangører vil også kun have en enkelt dag til at gøre alt klar til spillet, siger Ole Margon Madsen fra arrangørgruppen i FDF Lemvig om overvejelserne.

I første omgang vil arrangørerne analysere stemmesedlerne for at se, om der er et entydigt svar fra spillerne om, hvad de ønsker.

- Som udgangspunkt har vi allerede nu reserveret hallen til mandag 4. november næste år. Men er der en stemning for, at vi fremover skal spille søndag eftermiddag, så har vi også mulighed for at rykke til dagen før, siger Ole Margon Madsen.

Han var godt tilfreds med afviklingen af årets udgave af bankoshowet.

- Spillet er gået godt, selv om der er plads til forbedringer fra både vores og showets side. Men vi er godt tilfredse med antallet af spillere her i aften. Det lyder også til, at omsætningen er rigtig god, selv om vi ikke når det samme niveau som sidste år, som dog også var et exceptionelt godt år, siger Ole Margon Madsen.

Arrangører overvejer at flytte bankoshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce