Biblioteket sælger ud

Sommersalget starter 29. juni på Lemvig Bibliotek. Pressefoto

Biblioteket sælger ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig: Personalet på Lemvig Bibliotek har igen trawlet hylderne igennem og har fundet en masse gode bøger, magasiner og cd'er, som traditionen tro bliver sat til salg under det årlige bogudsalg i kælderen.

Sommerudsalget begynder fredag den 29. juni klokken 10, og de første kunder plejer at stå i kø for at komme ned og fylde en pose eller to med bøger til billige penge. - Vi har indtryk af, at mange bruger bogsalget til at få noget billig ferielæsning til campingturen, charterrejsen eller sommerhuset. Og når man køber bøger til den pris, kan man jo lade dem ligge til de næste i sommerhuset eller efterlade dem i den bogreol, mange hoteller netop har lavet til den slags, siger bibliotekar på Lemvig Bibliotek Lene Brunsgaard Lauridsen.

Biblioteket køber årligt omkring 5000 nye bøger, tidsskrifter, spil og cd'er, og omtrent lige så mange bliver kasseret. Ikke fordi de er dårlige, men fordi de er for slidte til at holde til flere udlån, er blevet uaktuelle eller har stået stille på hylden i mange år uden at blive lånt ud. Langt de fleste af de materialer bliver sat til salg i bogsalgsrummet i kælderen, som har åbent hver dag i bibliotekets betjente åbningstid.

Det er dog kun en gang om året, man kan fylde en hel pose for det, fem bøger normalt koster. Overskuddet fra salget går til at købe nye bøger for.

- Vi holder bogudsalg for at få ryddet ud på hylderne, men også fordi vi synes, at bøgerne og bladene er alt for gode til blot at smide ud. Vi vil hellere have, at folk kan få glæde af dem, siger bibliotekaren.

Sommerudsalget slutter igen lørdag den 14. juli.

Biblioteket sælger ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce