Den første formand er fundet

Formanden for Frivilligcenter Lemvig, Claus Buelund. Pressefoto

Den første formand er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Buelund fra Gudum er første mand i spidsen for bestyrelsen i Frivilligcenter Lemvig

Lemvig: -Personligt glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg har fulgt processen med at starte Frivilligcenter Lemvig og ser frem til nu at blive en aktiv del af at køre det videre.

Sådan siger den nye - og første - formand for Frivilligcenter Lemvig, Claus Buelund fra Gudum.

Han blev valgt på det første bestyrelsesmøde, efter Frivilligcenter Lemvig blev stiftet 3. maj.

- Det var et rigtig godt første møde i den nye bestyrelse - og nu er vi klar til at trække i arbejdstøjet. Det er dejligt, at vi i den nye bestyrelse har en bred sammensætning - både i forhold til køn, alder og foreningsområder. Det tegner godt for det fremtidige arbejde med at drifte et frivilligcenter for alle foreninger og frivillige i hele kommunen., siger Claus Buelund. Han fortæller, at bestyrelsen er i gang med at nedsætte forskellige udvalg.

- Det første er ansættelsesudvalget, da der skal ansættes en leder til frivilligcentret pr. 1. august, siger han.

Frivilligcenter Lemvig skal støtte foreningerne og de frivillige og gøre det nemmere at være forening og frivillig i Lemvig kommune. Frivilligcenter Lemvig skal arbejde for at synliggøre alle de foreninger og alt det frivillige arbejde, der foregår i kommunen, så flere får mulighed for at blive en del af de mange frivillige fællesskaber - enten som frivillig eller som bruger af tilbuddene. Frivilligcenter Lemvig skal bringe forskellige parter sammen i nye netværk og samarbejder - for eksempel foreninger, virksomheder og kommune.

Hjemmesiden www.frivilligcenterlemvig.dk er nu lanceret og klar til at sprede budskabet om Frivilligcenter Lemvig og de mange tilbud, der er til de lokale foreninger og frivillige. Hjemmesiden indeholder også en fælles foreningsvejviser, der skal blive et samlet overblik over foreninger og frivilliggrupper i hele kommunen. Håbet er at foreningsvejviseren kan bruges af alle, der gerne vil i kontakt med foreningerne - både for at blive frivillig, for at benytte tilbuddene i foreningerne og for at skabe netværk og nye samarbejder. Alle, der gerne vil være synlige i foreningsvejviseren kan blot kontakte info@frivilligcenterlemvig.dk.

- Vi håber at rigtig mange lokale foreninger og frivilliggrupper har lyst til at blive medlem af Frivilligcenter Lemvig og dermed blive en del af det lokale foreningsfællesskab. Det koster 150 kroner pr. år at være foreningsmedlem af frivilligcentret - læs mere og meld jer ind via hjemmesiden. Privatpersoner og virksomheder, der ønsker at støtte op om frivilligcentrets formål, kan også blive medlemmer, siger Claus Buelund.

Bstyrelsen
Bestyrelsen i Frivilligcenter Lemvig:Formand: Claus Buelund fra Gudum Sogneforening

Næstformand: Sven Højgaard Jensen fra Integrationsforeningen

Kasserer: Ejvind Grønne fra Diabetesforeningen

Conni Damtoft Nielsen (børn & unge) Caroline Koldsøe (sundhed & patient)

Kurt Darling Nielsen (kultur)

Gunhild Jeppesen (ældre)

Første suppleant: Henning Overgaard (social)

Anden suppleant: Paul Paulsen (kultur)

Den første formand er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce