Det var den saltvandsindsprøjtning vi havde brug for

Windsurfing er blevet de thelt store hit hos børn og voksne i Lemvig Sejlklub. Foto: Johan Gadegaard

Det var den saltvandsindsprøjtning vi havde brug for

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordea Fonden har givet 200.000 kroner til Lemvig Sejlklub, så man kan få endnu flere windsurfere på vandet

Lemvig: Windsurfing er blevet et stort hit i Lemvig, og det er en stadig voksende afdeling hos Lemvig Sejlklub, som kan notere et halvt hundrede medlemmer.

Men endnu flere vil gerne være med, og nu får Lemvig Sejlklub muligheden for at tilbyde flere at komme på vandet. Lemvig Sejlklub var nemlig blandt de 65, der fik del i de mange millioner, som Nordea Fonden har delt ud til kystaktiviteter. 200.000 kroner har sejlklubben fået til et projekt, der hedder "Windsurfing i Lem Vig", og det var, hvad klubben havde søgt om.

- Vi er helt vildt glade for, at Nordea Fonden fandt, at vort projekt levede op til de kriterier, som lå i dette program. Nu får vi mulighed for at give endnu flere en oplevelse ved kysten, siger formand Bo Ravn.

De mange medlemmer har betydet, der har været pres på det grej, der skal bruges. Nu kan der købes mere ind, så flere kan komme til.

- Meget passende har frivillige netop bygget et hus til dette grej, og nu får vi så indholdet. Det kan ikke være bedre, mener Bo Ravn.

Han glæder sig over en aktiv afdeling i klubben, hvor Jesper Kobberholm og Kurt Jeppesen tager det slæb sammen med en stor gruppe frivillige.

- Vi er i den heldige situation, at vi har en stor gruppe frivillige voksne, som også kan være instruktører og tage med børnene ud, når de er trygge og gode nok ved at komme til konkurrencer. Vi har netop været til efterårs-samling i Klitmøller, så man kunne prøve kræfter med havet, og vi havde det største hold.

Hidtil har Lemvig Sejlklub presset windsurfing sammen på én ugedag.

- Men den går ikke længere. Vi må tage flere dage i brug, for der er stort pres på vore omklædnings-faciliteter. Men det er jo kun glædeligt. Nu er der noget at se frem til, når den nye sæson starter, selv om jeg ikke tror, vi holder surferne i land, selv om det er blevet vinter. De vil på vandet. Pengene fra Nordea Fonden er den saltvandsindsprøjtning, vi skulle bruge for at komme et skridt videre med at udvikle surf-afdelingen, siger Bo Ravn.

Det var den saltvandsindsprøjtning vi havde brug for

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce