Få dine drømme med i debatten


Få dine drømme med i debatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig Kommune efterlyser 24 paneldeltagere, der vil være med til at påvirke fremtiden i kommunen

Lemvig: Nu kan du påvirke fremtiden i Lemvig Kommune ved at dele dine drømme med politikerne.

Det kan du gøre ved at være med i et af de paneler, som bliver nedsat til at finde frem til, hvad Lemvig Kommune skal arbejde på i fremtiden.

Lemvig Kommune inviterer interesserede borgere til at deltage i tre gruppeinterviews, hvor ønsker og drømme om fremtiden i Lemvig Kommune får frit spil. Resultatet skal præsenteres for byrådet, som derefter formulerer en vision, der skal sætte retningen for udviklingen i de kommende år.

Det sker som led i en proces, som byrådet netop har sat i gang. Processen skal skabe en tæt sammenhæng mellem den politiske vision og den løbende drift og udvikling af Lemvig Kommune.

- Borgernes input til arbejdet med den ny vision er vigtig for os politikere. Vi kan selvfølgelig ikke love, at alle de forslag, som borgerne bidrager med, kan afspejles direkte i den kommende vision, men vi vil helt sikkert læse og drøfte deres bidrag med stor interesse, siger borgmester Erik Flyvholm. Deltagerne i de tre gruppeinterviews udvælges blandt de tilmeldte efter kriterier, der sikrer bred repræsentation. Målet er så vidt muligt at få borgere med fra alle hjørner af kommunen og sikre, at der både er unge og ældre, erhvervsaktive og borgere udenfor arbejdsmarkedet, mænd og kvinder og så videre med.

Ansatte i kommunen skal også give deres besyv med i processen. Et internt samarbejdsorgan kaldet MED, der dækker alle ansatte i kommunen, udpeger medarbejdere og ledere til tre gruppeinterviews. Grupperne bliver sammensat, så de repræsenterer organisationen bredt.

Konsulenthuset MacMann Berg skal facilitere gruppeinterviews for både borgere og ansatte. MacMann Berg har årelang erfaring i at facilitere processer, hvor et bredt udsnit af borgere kommer til orde og øver indflydelse på deres lokale politikere. Alle borgere, som vælger at deltage i fokusgruppeinterviews, er således garanteret en professionel og ordentlig behandling.

Lemvig Kommune opfordrer alle kommunens borgere til at melde sig til at deltage i fokusgruppeinterview. Blandt de tilmeldte vil MacMann Berg udvælge et repræsentativt udsnit på 24 personer, som skal udgøre tre fokusgrupper med otte personer i hver. Gruppeinterviews finder sted på Rådhuset mandag den 4.juni og onsdag den 6. juni. Man tilmelder sig direkte via en blanket på lemvig.dk eller ved at møde op i Borgerservice og udfylde blanketten på papir. Man kan også ringe på 9663 1204, hvis man ikke har mulighed for at benytte de andre to måder.

Få dine drømme med i debatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce