Forventer Bandfestival igen i 2019

Solen skinnede og var med til at sikre en god omsætning i butikkerne i Lemvig By såvel som ved fadølshanerne på Lemvig Havn. Foto: Johan Gadegaard

Forventer Bandfestival igen i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både butikker, publikum og musikere har haft mange roser til arrangørerne bag årets bandfestival - hvorfor så ikke tage et år mere?

Lemvig: Opbakningen til årets bandfestival i fredags var så stor, at det vrimler med roser til arrangørerne. Det fortæller eventchef Michael Vendelboe, der var med til at arrangere festivalen sammen med en styregruppe af musikinteresserede.

- Både butikkerne i byen, publikum og musikere har haft mange roser, siger Michael Vendelboe, der er glad for forløbet af fredagens arrangement.

Det er blot anden gang, der arrangeres bandfestival i Lemvig. Formålet er at præsentere en række af de musiknavne, der bobler i byen, men som kun sjældent har en scene at optræde på. Derfor har styregruppen i samarbejde med Bjarnes Fisk og eventchefen Michael Vendelboe sat et telt op på havnen med en musikscene, hvor en række bands får lov at spille uden beregning, og hvor publikum har gratis adgang.

Derfor har arrangørerne heller ingen overblik over, hvor mange der var inde til årets festival. Sidste år skønnede man, at 6000 gæster var gået til og fra arrangementet i løbet af dagen, og dette års arrangement ser ud til at have været lige så stor en succes. Forretningerne i byen kan fortælle om god omsætning, og mange spisesteder havde fuldt besat. Der er formentligt solgt flere fadøl end sidste år, men det behøver ikke betyde, at besøgstallet har været højere. Det lune og solrige vejr fik nemlig mange til at tage en tur forbi havnen i løbet af dagen og inviterede til en forfriskning midt i de sommerlige temperaturer.

- Men også musikerne har meldt tilbage, at de var glade for arrangementet. Det virkede som om mange kom for at høre musikken frem for at komme, blot fordi der var et arrangement på havnen, siger Michael Vendelbo.

Selv om arrangørerne først evaluerer officielt på arrangementet om nogle dage, så er det dog Michael Vendelboes faste overbevisning, at der også kommer et bandfestival i 2019. Ikke mindst fordi fire-fem nye bands allerede har sagt, de vil være klar til at spille på en kommende festival.

- Og når vi allerede har så mange nye bands, og der meldes om en fin omsætning, og opbakningen er god, så er det da nærliggende at tro, der kommer et bandfestival igen næste år, siger han.

I givet fald vil det igen blive i Kr. Himmelfartsdagene. Arrangørerne har nemlig allerede nu valgt, at de dage vil passe godt til en festival i Lemvig.

Forventer Bandfestival igen i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce