Frivillige går på Børsen

Jane Brokholm Mortensen fra Lemvig Frivilligcenter inviterer til FrivilligBørs til maj. Arkivfoto

Frivillige går på Børsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig Frivilligcenter laver en markedsplads, hvor man kan finde samarbejdspartnere

Lemvig: Torsdag den 3. maj åbner en ny børs i Lemvig.

Det er ikke værdipapirer, der skal omsættes, men noget helt andet, som har stor lokal værdi. Det er frivillige, der kommer på børsen

Det er Frivilligcenter Lemvig, som åbner denne markedsplads på Lemvig Gymnasium 3. maj fra 16.00 til 18.00. Her er det meningen, at foreninger, virsksomheder og kommunale og private institutioner mødes. her udveksler man gode idéer og erfaringer - og så kan man udveksle frivilligt arbejde.

- Tanken bag en FrivilligBørs er, at alle har noget ,de kan tilbyde andre, og at alle har brug for noget fra andre. FrivilligBørsen skaber mulighed for at indgå små og store aftaler på tværs af foreninger, virksomheder og institutioner, hvilket på sigt kan danne grundlag for videre samarbejde, udvidelse af netværk og øget liv i lokalsamfundet, siger Jane Brokholm Mortensen fra Frivilligcenter Lemvig.

Fra andre steder er der mange gode eksempler på aftaler:

Et eksempel er et boligselskab og en spejdergruppe, der har lavet en aftale om spejderaktiviteter for børn og unge i et udsat boligområde. Et andet eksempel er en bank og en idrætsforening, der har lavet en aftale om, at foreningen må overtage bankens gamle lamper til deres klublokale. Et tredje eksempel er en grafisk virksomhed og en social forening, der har lavet en aftale om print af foldere og kommunikationssparring. Et fjerde eksempel er et sundhedscenter og en patientforening, der har lavet en aftale om at holde et møde med henblik på fremtidig samarbejde.

Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan byttes til FrivilligBørs.

En god FrivilligBørs kræver, at deltagerne på forhånd overvejer, dels hvad de kan tilbyde andre, og dels hvad de ønsker sig fra andre - alle tilbud og ønsker samles i et BørsKatalog, der sendes ud til deltagerne forud for FrivilligBørsen, så der er mulighed for at forberede sig på, hvem man gerne vil i dialog med på dagen.

- Det er klart at jo flere tilmeldte jo flere aftaler er der mulighed for at indgå til FrivilligBørsen, derfor håber vi at mange foreninger, virksomheder og institutioner tager godt i mod tilbuddet og tilmelder sig, siger Jane Brokholm Mortensen.

Frivillige går på Børsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce