Handlende: Vejen på Engen skal blive ved med at være ensrettet

Bredere parkeringspladser, der er vinklet 90 grader. Det er et par af forslagene fra Lemvig Handel til indretning af parkeringsarealet på Engen i Lemvig. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Handlende: Vejen på Engen skal blive ved med at være ensrettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig Handel er kommet med deres egen ide til, hvordan parkeringen på Engen skal udformes. Kommunen vil se på forslag

Lemvig: Der skal ikke være en dobbeltrettet vej langs parkeringspladsen på Engen i Lemvig.

I stedet bør man modernisere området, som det ser ud i dag, og lave parkeringspladser, der er vinklede 90 grader. Desuden bør parkeringspladserne være bredere end de 2,30 meter, der er normen for pladserne i dag.

Det er udspillet fra Lemvig Handel efter et dialogmøde med Plan- og Projektafdelingen i Lemvig Kommune tidligere på ugen.

Her talte parterne om, hvordan man kan løse udformningen af Engen på en måde, der vil være tilfredsstillende for alle parter.

- Vi mener, at uanset hvilken løsning man finder frem til, så vil en dobbeltrettet vej rundt om parkeringspladsen være en dårligere løsning end den, der er i dag. Vi fik ikke fundet en endelig løsning, men der blev lyttet til vores synspunkter omkring parkeringspladsen, og kommunen vil tage dem med videre i planlægningen af projektet, siger Palle Johansen, der er formand for Lemvig Handel.

Skal ikke være unyttigt

Forslaget er udsprunget af ideer, som blandt andre Peter Mortensen, der er indehaver af Slagter Mortensen, har været med til at udforme.

Palle Johansen peger på, at der er enighed mellem parterne om, at det vil være en dårlig ide at udforme et projekt på Engen, som ingen er tilfredse med.

- Når der er sat penge af til byfornyelse i Lemvig, så skal de ikke bruges på unyttige projekter. Derfor er vi nu med på sidelinjen og bliver hørt om vores synspunkter, og det er positivt siger han.

Allerede i den kommende uge skal Lemvig Handel igen til møde med Lemvig Kommune. Plan- og Projektafdelingen. Torsdag skal projektet behandles af den politiske styregruppe, der følger planlægningen, men dagen før mødes parterne, hvor kommunen vil have lavet en skitse til, hvordan Lemvig Handels forslag kan indarbejdes i projektet.

Ifølge Palle Johansen er der lagt op til, at renoveringen af Engen skal gå i gang til september, men der er mulighed for at udsætte tidsplanen.

- Der er enighed om, at man ikke vil gå i gang med projektet, før det hele er på plads. Hvis der ikke er en holdbar løsning på plads, skal der heller ikke presses på for, at man kan nå at blive færdig inden for den skitserede tidsplan, siger formanden for Lemvig Handel.

Handlende: Vejen på Engen skal blive ved med at være ensrettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce