Her er den nye leder af Frivilligcenter Lemvig


Her er den nye leder af Frivilligcenter Lemvig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

56-årige Jørgen Krogh Hessellund starter i sit nye arbejde 1. august

Lemvig: Den nye - og første - leder af Frivilligcenter Lemvig er nu fundet. Det bliver den 56-årige Jørgen Krogh Hessellund, der starter i sit nye arbejde 1. august.

Det har været den første store opgave for den ny bestyrelse i Frivilligcenter Lemvig at finde den første leder.

- Vi ser Jørgen som den helt rigtige kandidat og glæder os meget til samarbejdet. Vi ved, at han bliver en særdeles kompetent brobygger mellem foreninger og frivilliggrupper i hele Lemvig Kommune, siger Claus Buelund, der er formand for bestyrelsen Frivilligcenter Lemvig.

Jørgen Krogh Hessellund bor i Odder og er oprindeligt uddannet akademiøkonom i eksport, men er også uddannet coach og konfliktrådgiver fra Center for Konfliktløsning. Han har flere efteruddannelser i proces- og projektledelse plus et par års udviklingsstudier på Göteborg Universitet med i rygsækken.

- Først og fremmest er jeg praktiker. Jeg har selv været frivillig i flere sammenhænge for eksempel som hoveddrivkraften bag både en friskole og en åben konfliktrådgivning i Aarhus. Jeg har været foreningsvejleder i DGI Himmerland og frivillig i et par biografer, så Biohuset i Lemvig har jeg selvfølgelig været forbi for nylig, fortæller han i en pressemeddelelse fra Lemvig Kommune.

Fra 1997 til 2001 var Jørgen Krogh Hessellund grøn guide i Himmerland. Derefter havde han en enkeltmands virksomhed fra 2002 til 2005, hvor han arbejdede med foreninger i landdistrikter. Det arbejde fortsatte derefter i et nyt selskab sammen med en kollega og efterhånden 10 ansatte. Det nye selskab tilbød sparring og rådgivning af foreninger i forbindelse med kommunalreformen og ved samarbejder på tværs af kommuner og foreninger for eksempel i landdistriktsråd. Desuden husede det to Lokale Aktionsgrupper. En dyr investering i e-learning kombineret med eftervirkningerne af den økonomiske krise betød, at virksomheden i 2014 måtte ud i en kontrolleret konkurs, hvor ingen andre dog led økonomisk skade. - Jeg har arbejdet med forskellige erhvervsnetværk og som lærervikar siden. Nu glæder jeg mig til at skulle arbejde med frivillige i Lemvig Kommune. Det er et privilegium at arbejde med den gruppe, for det er mennesker, der gerne vil gøre en forskel og søger meningsfyldte fællesskaber, fortæller Jørgen Krogh Hessellund.

- Vi bliver et serviceorgan for alle de frivillige i kommunen, en paraplyorganisation. Bestyrelsen for Frivilligcenter Lemvig vil gerne lave deres egen lokale udgave af et frivilligcenter, og det er en rigtig god udfordring, siger han.

De frivillige får stor indflydelse på at udvikle Frivilligcenter Lemvig. Fra og med 1. august er alle velkomne til at kontakte Jørgen Krogh Hessellund med deres bud på udviklingen af centrets tilbud. Sammen med formanden Claus Buelund vil han desuden tage på en turné rundt i kommunen for at præsentere centret og komme i dialog med foreningerne.

Jørgen Krogh Hessellund flytter ikke til Lemvig Kommune med det samme, men det er målet. Hans yngste søn skal afslutte 9. klasse i det kommende skoleår, og når sønnen derefter skal på efterskole, er muligheden for en flytning til stede.

Her er den nye leder af Frivilligcenter Lemvig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce