Isværket viser sig frem

Isværket på Lemvig Havn klædt i vinterkulde. Fredag den 26. januar fra 14 til 16 er der inviteret til åbent hus for alle interesserede af de otte virksomheder i nybyggeriet. Foto: Lars Kamstrup

Isværket viser sig frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De otte virksomheder på Isværket på Lemvig Havn går sammen om et stort åbent hus-arrangement fredag 26. januar

Lemvig: Otte virksomheder fylder nybyggeriet Isværket på Lemvig Havn. De er nu alle kommet godt på plads, og derfor er tiden kommet til, at de alle gerne vil vise sig frem for alle interesserede.

Virksomhederne har slået sig sammen om at åbne dørene ved et åbent hus-arrangement fredag den 26. januar, hvor de håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at kigge indenfor og se de dejlige lokaler.

Du vil i den kommende tid kunne læse meget mere om arrangementet både her i bladet og i Lokalavisen. Gæsterne bliver budt på både mad og drikke, mens de ser sig omkring i det flotte nybyggeri, og hvor de kan få sig en snak med de ansatte i virksomhederne. Så sæt allerede nu kryds i kalenderne fredag den 26. januar mellem 14 og 16.

De otte virksomheder er Lemvig Kommune og Lemvig Bowling, som hører hjemme i stueetagen. Her finder man også Vendsyssel Sparekasse, som også har lokaler på 1. sal. Og på 1. sal er Navigators, Købstædernes Forsikring, Skovgaard Invest, Gpp Vind K/S samt Mediehuset Lemvig.

Isværket viser sig frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce