Kæmpe interesse for at få lov til at lave Klimatoriet

Vi er meget glade for den store interesse, siger Lars Holmegård fra Lemvig Vand & Spildevand, der står bag Klimatoriet. Arkivfoto

Kæmpe interesse for at få lov til at lave Klimatoriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aldrig har rådgivningsfirmaet set så stort og kvalificeret felt af interesserede - og nu er der udvalgt fem, som kommer med i den endelige konkurrence

Lemvig: Der har været en overvældende interesse for at blive blandt dem, der skal tegne det nye Klimatorium på Østhavnen i lemvig.

- Vi er dybt imponerede over det felt, der har vist interesse, både hvad angår antal af ansøgere, og hvad angår de enkelte teams kvalifikationer. Det er ganske enkelt ikke tidligere set, siger Ane Rose fra NIRAS, der som rådgivningsfirma står for at udpege dem, der kan byde ind i arkitektkonkurrencen.

Der er fundet fem prækvalificerede teams som totalrådgivere ud af de 20, som har bedt om at komme i betragtning til at komme med løsningen på, hvordan Klimatoriet skal se ud. Fire ud af de 20 var udenlandske.

- Vi er meget glade for den store interesse i at arkitekttegne det kommende Klimatorium på havnen i Lemvig, der skal være en ikonisk bygning - og et fyrtårn for udvikling og formidling af klimaløsninger både nationalt og internationalt - i hele regionen, siger direktør Lars Holmegård fra Lemvig Vand & Spildevand, der er bygherre på projektet.

- Med det nye Klimatorium på Østhavnen vil vi få endnu en etape af havnen etableret. Og det lover rigtigt godt med det stærke felt, siger borgmester Erik Flyvholm fra Lemvig Kommune, der er formand for styregruppen bag Klimatorium.

De fem udpegede totalrådgiverteams skal inden 3. maj aflevere deres bud på, hvordan det nye Klimatorium skal se ud. Klimatoriet skal stå færdigt i sommeren 2020.

De fem prækvalificerede totalrådgiverteams er:

1: 3XN A/S, Orbicon A/S og SLA A/S.

2: ADEPT aps, Norconsult A/S, Transsolar Engergitechnik, MASU planning og Urgent.Agency.

3: Kjaer & Richter A/S, Viggo Madsen A/S og Møller & Grønborg.

4: Sweco Architects A/S, Sweco Danmark A/S og EFFEKT Arkitekter Aps.

5: AART architets A/S, MOE A/S, VEGA landskab Aps og Expology AS.

Kæmpe interesse for at få lov til at lave Klimatoriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce