Kirke bliver lyst op i Kulturnat

Lemvig Kirkes ydermure bliver omdrejningspunktet for et totalteater med en stor lysprojektor til årets kulturnat. Arkivfoto

Kirke bliver lyst op i Kulturnat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalg giver 40.000 kroner til totalteater ved Lemvig Kirke

Lemvig: De hvide vægge på Lemvig Kirke kommer i centrum ved årets Kulturnat, der bliver afviklet tirsdag 16. oktober.

Familie- og kulturudvalget har bevilget 40.000 kroner til en medieinstallation, der skal være en del af forestillinger som Tante Andante og Børneteatret Balder vil lave i forbindelse med Kulturnat.

Der skal opsættes en såkaldt kunstcontainer med professionelt udstyr til udendørs projektion, og der kommer også en lyd- og lystekniker, der skal sørge for, at projekteringen kommer til at tage sig rigtigt ud på kirkens ydermure.

- Det er en spændende ide, som ikke før har været vist i det offentlige rum i Lemvig tidligere. Og udstyrscontaineren er nødvendig for at kunne projektere lyset op på kirkemuren, siger udvalgsformand Henrik Thygesen (V) om projektet.

Projektet med Tante Andante og Børneteatret Balder bliver en markering af, at Kulturnat i Lemvig i år kan fejre sit ti års jubilæum. Derfor har de og Lemvig Kommune ønsket at gøre noget ekstra ud af arrangementet.

Der var oprindeligt blevet søgt om 50.000 kroner til arrangementet, men efter en forhandling i udvalget blev indstillingen, at man bevilger 40.000 kroner.

- Det er stadig nok til, at projektet kan gennemføres på en forsvarlig måde. uden at parterne ender med en stor regning efterfølgende, siger Henrik Thygesen.

Kirke bliver lyst op i Kulturnat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce