Kunstgruppen udstiller "Unaturlig natur"

Kunstnergruppen Masculine, der består af Jens Bredholdt, Hans Morten, Kristian Tikjøb og Tommy Wølk, har sammen lavet et grafisk tryk, hvor de alle fire har trykt oven i hinandens motiver.

Kunstgruppen udstiller "Unaturlig natur"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når dørene åbnes til "Kultur til Kanten" vil de besøgende blive mødt af en såvel etisk diskussion som en æstetisk oplevelse i Galleri Utopia.

Ferring: Galleri Utopia deltager i pinsedagene i "Kultur til Kanten" med en udstilling, hvor fire, lokale kunstnere lægger op til debat om vores forhold til naturen. Det sker med så forskelig artede udtryk som maleri, skulptur, keramik, fotografi og video.

- Vi har vendt og drejet menneskets måde at udnytte naturens ressourcer og vores syn på "naturen som nytteprodukt". I dag ser vi konsekvenserne af vores handlinger gennem klimakrisen - og vores manglende handlinger for at forhindre den, siger Kristian Tikjøb fra kunstgruppen, der kalder sig Masculine.

Den består af Jens Bredholdt, Hans Morten, Kristian Tikjøb og Tommy Wølk, der gennem vinteren har debatteret og arbejdet over emnet unaturlig natur, og nu er de klar til at udstille.

Jens Bredholdt viser billeder med abstrakte kompositioner, hvor han endda har gjort brug af en vinkelsliber på malerierne for at få spor af bevægelse og dybde. Maleren Hans Morten benytter sig af videoproduktion, som er en ny udtryksform for ham. Han sætter, med billeder og lyd fra Thyborøn, fokus på den teknologiske udvikling og naturens stille poesi. Alle fire kunstnere arbejder ud fra en æstetisk tilgang til motiverne.

- Vi er først og fremmest kunstnere, der bearbejder materialet ud fra et æstetisk visuelt udtryk, men ud fra temaet "Unaturlig natur" vil den besøgende kunne både nyde værkerne og lade sig provokere af tankerne bag, siger Tommy Wølk, som står for Galleri Utopia på Transvej i Ferring.

Kunstgruppen udstiller "Unaturlig natur"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce