Lady Walk-piger må forvente kø ved færgen

Lady Walk i Agger er et stort arrangement, og i år må deltagerne regne med ventetid, hvis de tager færgen fra Thyborøn til Agger. Arkivfoto

Lady Walk-piger må forvente kø ved færgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thyborøn-Agger-færgen er kun godkendt til 97 passagerer, og det bliver håndhævet ved årets udgave af Lady Walk i Agger.

THYBORØN: Lady Walk-arrangementet i Agger har eksisteret mere end 10 år og er det næststørste af slagsen i Danmark - kun overgået af Lady Walk i København.

- Vi har i år 5.367 forhåndstilmeldinger til arrangementet mandag den 28. maj, så igen i år bliver der rigtig mange piger, der kombinerer en herlig vandretur i naturskønne omgivelser ved Agger med en støtte til velgørenhed, siger Lone Mark fra kredsen bag Lady Walk i Agger.

De mange deltagere kommer fra et større geografisk område, og for 600-700 piger er det blevet en tradition at tage den gratis færge fra Thyborøn til Agger, hvor der holder gratis busser til at køre deltagerne den sidste strækning frem til startområdet.

Deltagerne går ud på de to ruter kl. 18.

- I år er reglerne for sejladsen med Thyborøn-Agger-færgen imidlertid indskærpet, og færgen er kun godkendt til at have 97 passagerer med ad gangen. Og der bliver holdt mandtal ved hver afgang til Lady Walk, så man må forvente, at der bliver noget ventetid ved færgelejet i Thyborøn før arrangementet og i Agger, når de mange deltagere skal hjem igen, siger Lone Mark.

Hun opfordrer derfor til, at man tager af sted i god tid.

- Den første færge med busforbindelse til Agger sejler kl. 15, men det er måske en bedre idé at køre udenom, som vi siger - for at undgå ventetid og frustrationer, siger Lone Mark, der håber på forståelse for de nye regler ved overfarten, der fortsat er gratis for Lady Walk-deltagerne.

Lady Walk-piger må forvente kø ved færgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce