Løvens Hule støttede vestjysk par - og lagde deres produkt ned

Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen bor i Fjaltring og er tilknyttet Nupark i Holstebro. I aftes var de med i TV-programmet "Løvens Hule". Arkivfoto: Johan Gadegaard

Løvens Hule støttede vestjysk par - og lagde deres produkt ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parret Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen præsenterede onsdag aften deres idé i TV-programmet "Løvens Hule". Bagefter blev resultatet fejret på Nupark.

Fjaltring: Der var boblevand og jubel på kontoret - og på Facebook - da Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen, som sammen har stiftet app'en Min Landsby, endelig kunne reagere på det, som de selv allerede vidste, men resten af Danmark først fandt ud af i sæsonpremieren på DR-programmet Løvens Hule.

At to af løverne valgte at støtte iværksætterparret fra Fjaltring, der også er tilknyttet Nupark i Holstebro.

Landsby-app'en har til formål at styrke fællesskabet i Danmarks landsbyer ved at give byerne en helt egen byportal med nyheder og arrangementer. Turister og potentielle nytilflyttere kan også benytte app'en.

De fem dommere virkede generelt tilfredse med Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensens præsentation og idé. To af dem, Jesper Buch og Peter Warnøe, var endda klar til at investere i firmaet. I første omgang med hver 125.000 kroner, inden det vestjyske par fik presset prisen op til 150.000 kroner fra hver af de to "løver".

Til gengæld så de to løver gerne, at Heino Smed Sørensen blev mere "kick-ass" som sælger af produktet, og at projektet skulle få indlemmet langt flere landsbyer og langt hurtigere, end stifternes plan ellers lød på.

Onsdag aften kunne Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen på Facebook så officielt juble over oplevelsen.

- Det har åbenbart genereret så mange besøgende og gang i app'en, at den er lagt ned, så det skal vi have styr på, sagde Heino Smed Sørensen i en Facebook-video.

- Der er flere landsbyer, der skriver, at de gerne vil have besøg, og det glæder vi os til, fortalte Rikke Skræddergaard om reaktionerne, efter programmet var sendt.

Tilfældigvis besøger netop Jesper Buch i dag torsdag Nupark, hvor han skal holde foredrag, og her vil hans nye partnere også deltage.

- Der mangler jo lidt noget kick-ass. Vi skal ind og høre det i hvert fald, sagde Rikke Skræddergaard med et smil.

- Vi skal lige arbejde på lidt kick-ass til i morgen (torsdag, red.) - eller det er vi allerede i gang med, tilføjede Heino Smed Sørensen i videoen.

Flere investorer og medarbejdere:

Løvens Hule støttede vestjysk par - og lagde deres produkt ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce