Mand overfaldet og overhældt med benzin

Genrefoto: Morten Stricker

Mand overfaldet og overhældt med benzin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

42-årig mand truede voldsoffer til ikke at anmelde sagen til politiet

Møborg: En 42-årig mand med bopæl i Herning Kommune bliver torsdag middag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Holstebro.

Manden er sigtet for grov vold samt vidnetrusler, efter at en 26-årig mand fra Struer blev overfaldet på et landsted ved Møborg syd for Lemvig.

Ved overfaldet blev den 26-årige ifølge politiets oplysninger både slået med knytnæve og sparket af den 42-årige. Offeret blev ifølge sigtelsen også overhældt med benzin, lige som han blev truet til ikke at melde sagen til politiet. En tredje mand, der er bosiddende på ejendommen ved Møborg, blev også truet til ikke at anmelde sagen.

Politiet kender ikke motivet for overfaldet. Under afhøringerne har den 26-årige været uforstående over for, hvorfor han blev overfaldet. Politiet mener, der har været en form for relation mellem de to mænd, men kender ikke de nærmere detaljer.

Overfaldet skete ifølge politiets oplysninger søndag 22. april, men det var først otte dage senere, at sagen blev meldt til politiet. Politiet har valgt at hemmeligholde sagen ind til i dag, torsdag, for at sikre sig, at den 42-årige formodede gerningsmand ikke fik nys om, at sagen var meldt til politiet.

- Vi har brugt de seneste uger på at efterforske sagen og lede efter den sigtede på flere adresser, før det lykkedes os at anholde ham på hans bopæl onsdag, siger Tue Nissen, der er efterforskningsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Anklagemyndigheden begærer dørene lukket ved grundslovsforhøret.

Mand overfaldet og overhældt med benzin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce