Markant bygning skal på tvangsauktion

Kræmmermarkedet i Tørringhuse skal nu på tvangsauktion. Arkivfoto

Markant bygning skal på tvangsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere møbelhandel, der i dag rummer kræmmermarked, kommer under hammeren i Fogedretten

Tørringhuse: En markant bygning i Lemvig Kommune kommer snart under hammeren. Der er nemlig begæret tvangsauktion over bygningen, der rummer Tørringhuse Kræmmermarked. Det fremgår af oversigten på hjemmesiden www.tvangsauktioner.dk.

Tvangsauktionen bliver afholdt onsdag 20. juni ved Fogedretten i Holstebro.

Bygningerne er opført i 1975 med en tilbygning i 2001. Oprindeligt husede bygningerne en møbelhandel, men en del af bygningerne brændte kort før jul i 1999, og blev siden ikke genopført. Kræmmermarkedet rykkede ind i bygningerne i 2001.

Der er også tilknyttet et cafeteria samt toiletfaciliteter, lige som der er lokaler til opbevaring og kontor i sammenhæng med cafeteriet. Selve grunden er 23.543 kvadratmeter.

Bygningerne er solgt to gange i de senere år. Første gang var i december 2002, hvor bygningerne blev solgt for 1.050.000 kroner. Knapt seks år senere, i maj 2008, sket det seneste salg, hvor salgssummen var 835.522 kroner.

Ifølge salgsopstillingen til tvangsauktionen vurderes de godt 2700 kvadratmeter bygninger til at være i en dårlig vedligeholdelsesstand. Ejendomsværdien blev 1. oktober 2016 sat til 700.000 kroner, hvoraf grundværdien udgjorde 588.600 kroner.

Det er ikke lykkedes at få uddybende kommentarer fra hverken advokat eller ejer omkring baggrunden for tvangsauktionen, og om kræmmermarkedet fortsætter.

Markant bygning skal på tvangsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce