Masseanholdelser i Lemvig

Flere personer blev anholdt i forbindelse med politiaktionen. Arkivfoto

Masseanholdelser i Lemvig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skyldnere på stribe blev anholdt og ført til fogedretten i Holstebro, hvor de fik lov til at forklare sig

Lemvig: Midt- og Vestjyllands Politi skred i går til masseanholdelser af skyldnere i Lemvig-området.

Fogedretten i Holstebro har gentagne gange måttet aflyse sager, for indkaldte skyldnere ikke er mødt frem i retten. Derfor er tålmodigheden efterhånden udløbet med de pågældende, så derfor har retten afsagt en anholdelsesbeslutning på de pågældende. Det betyder, at politiet må skride til anholdelse uanset hvor og hvornår, de træffer skyldnerne.

For at nå til bunds i bunken samlede politiet derfor tirsdag seks betjente og tre biler, som opsøgte en række adresser i området med de, der er udeblevet flest gange. Det lykkedes at finde otte personer, hvor af den ene dog havde lavet en aftale om at afdrage gælden. Derfor var det kun de syv, der blev anholdt og ført til fogedretten i Holstebro, hvor de med det samme blev stillet for en dommer og fik deres sag behandlet.

Ifølge politiassistent Michael Damborg fra nærpolitiet i Lemvig er det en fremgangsmåde, som politiet formentligt vil gøre brug af igen.

- Når vi har en periode, hvor vi kan samle de nødvendige kræfter, vil vi lade sådan en runde igen. Det behøver ikke foregå i dagtimerne, men kan også foregå om natten, hvor der er større sandsynlighed for at træffe folk hjemme. Så får de pågældende blot lov til at overnatte i detentionen, indtil de næste dag kan komme for en dommer, siger han.

Masseanholdelser i Lemvig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce