Midlertidig ledelse på Tuskær

Bestyrelsesformand Lise Faurschou Hastrup vil sammen med Reidar Nilsson udgøre en midlertidig ledelse. Arkivfoto

Midlertidig ledelse på Tuskær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelsen for Tuskær vil vente til april med at finde en ny daglig leder

Fjaltring: Bestyrelsen for KulturCenter Tuskær har besluttet, at man frem til april vil køre med en midlertidig ledelse.

Efter Elin Nilssons pludselige død stod kulturcentret uden ledelse. På et bestyrelsesmøde har man nu besluttet, at bestyrelsesformand Lise Faurschou Hastrup sammen med Reidar Nilsson fungerer som midlertidig ledelse på Kunst og Kulturcentret Tuskær i en overgangsperiode indtil april.

Lise Faurschou, der har bopæl i Ebeltoft, har i mange år haft forskellige kurser på Tuskær, og det er planen, at hun i flere perioder flytter til privatboligen i tilknytning til Tuskær.

Næste arrangement bliver Tuskærs traditionelle adventssammenkomst "Vi synger julen ind" den 10. december, hvor biskop i Ribe Stift Elof Westergaard holder adventstalen.

Fra arrangementslisten, som er tilgængelig på Tuskærs hjemmeside, kan blandt andet nævnes, Amalie Malling og Morten Zeuthen lørdag den 27. januar, Bo Stief Dream Team lørdag den 18. februar og accordionist Bjarke Mogensen fredag den 20. april.

Første fordrag er søndag den 15. april med kunsthistoriker Mikael Wivel over emnet "Rejse i Europa - tur/retur", ligesom der også er en række kurser, der gennemføres i foråret 2018.

- Vi arbejder på at gennemføre alle de planlagte arrangementer med nogle få ændringer, siger Lise Faurschou Hastrup.

Midlertidig ledelse på Tuskær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce