Naturskøn overnatning

Bændal ligger tæt ved Klosterheden. Pressefoto

Naturskøn overnatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvigegnen har fået endnu en bed & breakfast - denne gang tæt på Klosterheden

Flynder: Lemvigegnen har fået en ny bed & breakfast-overnatning. Og det er i et naturskønt område tæt ved Klosterheden.

På Agergårdvej, nord for Bækmarksbro, har familien Østergård i foråret haft travlt med at istandsætte og indrette to dobbeltværelser, opholdsrum og badeværelse i hjemmets annex.

- Vi synes selv, her er så dejligt. Vort hjem ligger meget tæt på skoven og andre naturskønne områder, som vi synes, at alle gæster på egnen skal opleve, siger stedets ejere, Lene og Keld Østergård, der glæder sig til en solrig sommer med glade gæster.

Bændal Bed & Breakfasts beliggenhed meget tæt på Klosterheden, gør det til et oplagt sted at overnatte for eksempelvis MTB-ryttere, sanke-entusiaster eller naturelskere, der vil opleve skovens dyr tidligt om morgenen eller sen aften.

- Annexet har egen indgang, så man forstyrrer ingen ved at komme og gå tidligt som sent ved en tur i skoven, når dyrene er mest aktive og nemmest at få øje på, siger Lene og Keld Østergård.

Hos Lemvig-Thyborøn Turistforening glæder man sig over endnu et overnatningstilbud i kommunen.

- Vi ser flere bed & breakfast starte rundt omkring i hele kommunen - og de eksisterende udvider grundet vækst. Det er en rigtig spændende og god udvikling, siger turistchef, Kristian Hansen fra Lemvig-Thyborøn Turistforening.

B&B-gæster er typisk andre end de gæster, der besøger feriehusene. Typisk er opholdene ikke helt så lange, og så søger man et sted med en særlig profil.

- Her er jeg sikker på, at det nye B&B tilbyder en super godt produkt, som flere vil efterspørge tæt på vores smukke skov, siger turistchefen.

Foreningen glæder sig over endnu et nyt medlem, der støtter op om den fælles indsats med at markedsføre området i hele Danmark og udlandet.

Naturskøn overnatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce