Navneskiftet i håndbolden er faldet på plads

Damesenior-spillerne i Nørre Nissum og Lemvig skal i den kommende sæson både vænne sig til et nyt holdnavn og at den grønne spilletrøje i stedet er rød. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Navneskiftet i håndbolden er faldet på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Generalforsamling har sagt ja til, at håndboldforeningerne i Lemvig og Nørre Nissum fremover kan arbejde meget tæt sammen

Lemvig: Håndboldspillerne i Lemvig og Nørre Nissum kommer til at spille på hold sammen under et nyt navn i den kommende sæson.

På en ekstraordinær generalforsamling mandag aften blev det besluttet, at det nære samarbejde mellem NNfH Lemvig og håndboldafdelingen i Gudum-Nissum IF skal formaliseres.

Det sker blandt andet ved, at alle hold kommer til at stille op som Lemvig Nissum Håndbold. Desuden blev der også foretaget forskellige vedtægtsændringer i NNfH Lemvig.

Formanden for NNfH Lemvig, Carsten Mose Jeppesen, har tidligere fortalt, at baggrunden for det nære samarbejde skyldes, at man gerne vil gøre arbejdet lettere i de to klubber. I dag har de to klubber et tæt samarbejde på blandt andet damesiden og Team Vestjylland. der er et samarbejde for de ældste ungdomsspillere.

- Som det er i dag, er der i princippet fem ledelser af fem forskellige enheder, vi arbejder med. Vi håber på og regner med, at vi med sammenslutningen kan frigive nogle kræfter og sikre håndbolden i området fremadrettet. Navneændringen er så kun en del af processen, sagde Carsten Mose Jeppesen tidligere som optakt til generalforsamlingen.

Der bliver dog ikke tale om en decideret fusion mellem håndbolden i Lemvig og Nørre Nissum. Det skyldes, at håndbolden i Nørre Nissum er organiseret under paraplyforeningen Gudum-Nissum IF, lige som NNfH Lemvig på herresiden allerede har et holdfællesskab med HK 68 Thyborøn. En klub må kun deltage i ét holdfællesskab.

Ligamandskabet Lemvig-Thyborøn Håndbold er ikke påvirket af navneskiftet. Det professionelle mandskab er skilt ud fra amatørafdelingen, men spiller på NNfH Lemvigs licens.

Navneskiftet i håndbolden er faldet på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce