Nu kommer Julemanden sejlende til byen

Også i år kommer Julemanden sejlende til Lemvig. Men i år er det hans lærling, der har fået opgaven. Arkivfoto: Morten Stricker

Nu kommer Julemanden sejlende til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn og barnlige sjæle kan byde velkommen til Julemanden på søndag

Lemvig: Julen skal være som julen altid har været.

Sådan bliver det også i Lemvig i år. I adskillige år er Julemanden kommet sejlende til byen, og i år bliver ingen undtagelse.

På søndag 9. december vil Julemanden og en flok af hans unge nissehjælpere komme sejlende til byen, hvor de hilser på børn og voksne. Klokken 11 lægger juleskibet, der er en af marinehjemmeværnets skibe, til kaj.

I år er det dog et særligt år. Lemvigs "gamle" julemand har valgt at blive hjemme på sit slot i Grønland, og i stedet er det hans lærling, der i år byder julen velkommen til Lemvig.

- Jeg kan jo huske selv at have set Julemanden som helt ung i Lemvig, og senere har jeg været sammen med mine julebørn, når han har besøgt byen. Og børnene er jo vilde med Julemanden, så da jeg blev spurgt, om jeg var klar til at træde i hans store støvler, var jeg slet ikke i tvivl, siger den nye julemand, der har det borgerlige navn Morten Sønderskov Olesen til Lemvig Handels eventavis.

Mens man venter på Julemanden vil Lemvig Amatørorkester spille for de mange børn og voksne, der har fundet vej til Havnen. Og efter Julemanden er kommet i land, går turen til Torvet, hvor der bliver danset om juletræet og sunget julesange.

Der er også en pose med julegodter i til børnene, mens de voksne kan varme sig med et glas glögg.

Byens forretninger har åbent søndag i forbindelse med Julemandens ankomst.

Nu kommer Julemanden sejlende til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce