Nu kommer der både pizzamand og pølsevogn til festival

Festivalleder Bjarne Jakobsgaard arbejder på at få flere madboder på pladsen til årets Haze Over Haarum for at undgå lange køer. Arkivfoto: Morten Stricker

Nu kommer der både pizzamand og pølsevogn til festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Logistikken omkring madboderne skal forbedres og derfor laver Haze Over Haarum flere nye boder

Harboøre: Det er populært at runde en glad aften i byen af med at få et stykke pizza på vejen hjem.

Det bliver der også mulighed for på årets Haze Over Haarum i Harboøre. Festivalen har lavet et samarbejde med en lokal pizzamand, der i løbet af de tre dage har en bod, hvor der kan købes en skive pizza.

- Jeg ved fra mig selv, at jeg gerne vil have et stykke pizza, når jeg er på vej hjem fra byen, og det tror vi også på, at vores festivalgæster gerne vil. Der er mulighed for at købe pizzaer under hele festivalen, men vi tror, at det især vil være mod slutningen af aftenerne, at det vil blive populært med et stykke pizza, siger Bjarne Jakobsgaard, der er leder af Haze Over Haarum.

Pizzaboden er en del af oprustningen, som festivalen laver på madfronten til årets udgave, der er nummer 39 i rækken. Det kommer efter, at der i evalueringen af sidste års festival blandt andet var blevet noteret, at der havde været lange køer ved madboderne.

- Det var især efter de store koncerter, at der kunne opstå lange køer ved madboderne. Vi vil gerne lave en bedre logistik omkring madboderne, og få spredt det mere ud over hele pladsen. Som det har været de senere år, har der især efter de store koncerter været et stort pres på enkelte madboder. Det har givet lange køer og det vil vi gerne undgå på denne måde, siger Bjarne Jakobsgaard.

Har man ikke lyst til at spise pizza eller anden, traditionel festivalmad, så har festivalen også hyret et tredje madtilbud ind til årets festival.

En pølsevogn kommer til at stå på pladsen, og her vil der være mulighed for at stille sulten med en hotdog med det hele og muligvis skylle det ned med en cacaomælk.

Årets Haze Over Haarum løber af stablen 7.-9. juni på festivalpladsen i Harboøre.

Nu kommer der både pizzamand og pølsevogn til festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce