Ny bestyrelse for havnen

Bestyrelsen består fra venstre af Rasmus Normann Andersen, Karl Kristian Bro (formand), borgmester Erik Flyvholm (V), Kenneth Iversen, John Bennet-Therkildsen og Susanne Nikolaisen. Kurt Madsen var fraværende, da billedet blev taget. Pressefoto

Ny bestyrelse for havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thyborøn Havn har foretaget en enkelt udskiftning i bestyrelsen, som nu er klar til at fortsætte i en fire-årig periode

Thyborøn: Faderen er gået ud, men sønnen har taget over.

Sådan er situationen i bestyrelsen for Thyborøn Havn, der netop har konstitueret sig med en enkelt udskiftning. Gert Normann Andersen ønskede ikke at fortsætte i bestyrelsen, men til gengæld har byrådet i Lemvig udpeget Rasmus Normann Andersen, der i dag er direktør i JD Contractor A/S.

Havnen, der er en kommunal selvstyrehavn, får ny bestyrelse i forlængelse af byrådsvalget. Bestyrelsen udpeges af byrådet og følger valgperioden. Det betyder, at den nye bestyrelse er valgt for en fire-årige periode frem til 2021.

Rasmus Normann Andersen har som direktør i JD Contractor A/S et indgående kendskab til Thyborøn Havn, da firmaet ofte både anvender havnen som basishavn og havnens virksomheder i forbindelse med service på sine mange fartøjer. Han bidrager desuden med sine kompetencer fra sin tid som ansat i staten, hvor han har arbejdet i både undervisningsministeriet og videnskabsministeriet, samt i Dansk Industri. Karl Kristian Bro blev genvalgt som formand for bestyrelsen, og borgmester Erik Flyvholm blev genvalgt som næstformand. Karl Kristian Bro tiltræder dermed sin 3. periode som bestyrelsesformand for havnen.

- Der er sket rigtig meget på Thyborøn Havn siden 2001, hvor havnen blev selvstyrehavn. Det har været en meget spændende rejse, som jeg glæder mig til at fortsætte som formand, siger Karl Kristian Bro.

De senere år er udviklingen gået stærkt på havnen inden for alle områder. Havnen er vokset til en stor og betydningsfuld havn, ikke kun på Vestkysten, men også på nationalt plan.

Havnen har flere større projekter i støbeskeen i de kommende år. Dels skal der bygges nyt havnekontor til afløsningen af det nuværende, som er ved at være nedslidt. De store ydermoler skal renoveres og forstærkes, og det er planen, at der over en treårig periode skal bygges nye kajer ved fiskemels- og fiskeoliefabrikken TripleNine, som skal forbedre forholdene for losning af proteinfisk. - Det er en fornøjelse at arbejde med udviklingen af havnen i disse år, hvor havnen og dens mange kunder og samarbejdspartnere trækker på samme hammel. Der er en god stemning på havnen, samarbejdet mellem kunderne og havnens ledelse fungerer rigtigt godt, så der er bestemt grobund for en fortsat fælles udvikling og vækst i de kommende år, siger Karl Kristian Bro.

Ny bestyrelse for havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce