Nye borgere tog på udflugt

Dagen var en mulighed for de nye tilflyttere for at lære hinanden at kende på tværs af kultur og baggrunde. Privatfoto

Nye borgere tog på udflugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Integrationsforeningen tog på tur med 70 nye borgere i kommunen for at give dem mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af kulturer og baggrunde

Lemvig: Integrationsforeningen Lemvig inviterede lørdag nogle af kommunens nye borgere på udflugt. De seneste 70 ankomne borgere mødtes på parkeringspladsen ved Industrivej for derfra at køre på udflugt til Herning, Baboon City.

Turen foregik dagen efter, at regeringen havde fremsat finanslovsforslaget for 2019. Derfor var der en trykket stemning blandt de mange udlændinge, der var usikre og utrygge for deres fremtid i Danmark. Men de tunge, grå skyer blev dog opløst for en stund, da man nåede frem til bestemmelsesstedet. I tre timer kunne de omkring 70 voksne og børn fra forskellige lande le og have det sjovt sammen i Baboon City.

Integrationsforeningen håber, at arrangementet har gjort det muligt for de nye borgere at lære hinanden bedre at kende på tværs af forskellige kulturer og baggrunde. Samtidigt lærte de et sted at kende i området, hvor familier senere kan bruge en fridag sammen om nogle aktiviteter.

Integrationsforeningen håber at kunne gentage udflugten næste år.

Nye borgere tog på udflugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce