Pladerne kommer på bordet

Der sælges mange plader til banko-showet, som foregår i et tempo, så mange kan følge med på rigtig mange plader.. Foto: Morten Stricker.

Pladerne kommer på bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For 43. gang afvikler Lemvig FDF det store banko-show, hvor Banko-Carl kommer til byen

Lemvig: Nu nærmer tiden sig det store årlige bankospil i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

For 43. gang er Lemvig FDF arrangør, og igen er det Banko-Carl, som kommer på besøg. Han er nu blevet 83 år, og efter han havde været pensionist i en del år, så måtte han for et par år siden vende tilbage til det banko-show, han selv opfandt i sin tid. Det skyldtes, at afløseren Banko-Poul blev syg, så Banko-Carl måtte tage over.

Det gør han så sammen med to hjælpere, som det på sigt er meningen skal overtage det store show.

Lemvig FDF har stor erfaring i at køre dette banko-show, hvor der sidste år var proppet i Lemvig Idræts- og Kulturcenter med 1050 spillere, som forsøgte at få del i de 200 gevinster og 1000 sidegevinster.

- Det er som om, der er genopstået en interesse for banko-showet, så vi igen får flere og flere deltagere. Det gik i hvert tilfælde godt sidste år, og når vi nu mandag den 5. november kører showet igen, håber vi naturligvis på lige så stor opbakning, siger Ole Margon fra Lemvig FDF.

Banko-showet er grundlaget for økonomien i Lemvig FDF, og alle sejl sættes, når 100 frivillige møder op til dette arrangement for at få det til at køre på skinner.

- Vi har heldigvis stor erfaring, så der ligger en køreplan for, hvordan det hele skal være. I år går vi all-in med mobile pay, som man kan bruge til at købe plader og lodder til lotterierne med. Det er efterhånden accepteret som betalingsmiddel, og mange har jo ikke kontanter længere. Så det forventer vi os en del af. Og så er der selvfølgelig nogle overraskelser i konkurrencerne indimellem banko-spillene. Det vil vi ikke afsløre på forhånd. Det skal komme uventet og skabe morskab for spillerne, siger Ole Margon.

I hvert tilfælde er det en populær blanding af spil og underholdning.

- Heldigvis bakker erhvervslivet os godt op år for år, og de skænker de mange gevinster, så der er meget at komme efter, siger Ole Margon.

Pladerne kommer på bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce