Så har jeg held i kærlighed i stedet...

Der var fyldt godt op ved bordene i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, hvor der mandag aften var bankoshow. Der var både plads til bankopladerne samt forfriskninger til de omkirng 1000 spillere, der havde fundet vej til showet. Foto: Jesper Lundsgaard

Så har jeg held i kærlighed i stedet...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke alle spillere kom hjem med store gevinster fra bankoshowet i Lemvig. Men så kunne de glæde sig over meget andet

Lemvig: Det sidste spil er afviklet og de omkring 1000 bankospillere er ved at rejse sig fra bordene, der står tæt pakket på gulvet i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Ved et af bordene har svigerinderne Marianne og Emma Trillingsgaard siddet hele aftenen og kigget på deres bankoplader med et håb om, at de på et eller andet tidspunkt kunne få fyldt alle fem numre på en vandret række ud og dermed score en gevinst.

Det blev dog heller ikke i år, men Marianne Trillingsgaard kunne glæde sig over, at hun vandt en lampe i et kinesisk lotteri.

Det udløste en sidegevinst i form af en julestjerne til svigerinden Emma Trillingsgaard.

- Men så har jeg held i kærlighed i stedet, grinede hun efter hun havde opgjort udbyttet af aftenens spil.

Det var fjerde eller femte år, hun var med til bankoshowet i Lemvig. Og selv om hun har været en ihærdig spiller gennem årene, har hun endnu ikke prøvet at kunne råbe banko og vundet en af de mange gevinster, der år efter år er på spil ved bankoshowet.

- Bankoshowet er ikke kun for ældre. Det er for hele familien, og det er hyggeligt at være med. Og jeg tror, at jeg bliver ved med at komme her år efter år fordi jeg tænker, at det ikke kan passe, at jeg ikke kan vinde noget, siger Emma Trillingsgaard.

Bo Pedersen fra Ulfborg vandt hovedgevinsten i form af en el-cykel. Han havde inden bankoshowet frejdigt sagt, at han var helt sikker på, at han ville vinde cyklen. Foto: Jesper Lundsgaard
Bo Pedersen fra Ulfborg vandt hovedgevinsten i form af en el-cykel. Han havde inden bankoshowet frejdigt sagt, at han var helt sikker på, at han ville vinde cyklen. Foto: Jesper Lundsgaard

Hyggeligt at være med

Det var til gengæld kun anden gang, Marianne Trillingsgaard var lokket med til bankoshowet. Hun havde ikke regnet med, at hun skulle komme hjem med en lampe fra årets spil.

- Men det er hyggeligt at være med her, og jeg tror godt, at jeg kan bruge den lampe, jeg har vundet, siger hun.

Som det er blevet en tradition ved bankoshowet i Lemvig blev der igen i år budt på flere showelementer. Blandt andet skulle to ægtepar dyste i, hvem der hurtigst kunne spise to kiks, mens to kommende konfirmander dystede i, hvem der var bedst til at trække sengetøj på en dyne. Her har forældrene formentlig en opgave med at lære de unge mennesker den ædle kunst...

I pausen var der flere spillere, der endnu ikke havde prøvet at vinde større gevinster. Det gjaldt blandt andet en gruppe kursister fra Livsstilhøjskolen i Gudum. De havde droppet et aftenarrangement på højskolen for i stedet at tage til banko.

- Vi har da vundet et æble i en sidegevinst, konstaterer Birgitte Pedersen fra Skørping med et stort grin.

Ville gerne vinde ure

Hun var den eneste fra gruppen, der tidligere havde været til bankoshow med Banko-Carl. Det var for omkring 20 år siden i Hadsund. Hun havde set et opslag om bankoshowet i Sognehuset i Gudum og havde lokket flere kursister med.

- Der skulle ske noget i aften, og derfor tog vi afsted, siger Anne Krogh fra Skive.

- Men det er supergodt og hyggeligt at være afsted. Det er noget specielt, at det er Banko-Carl, der står for showet, og havde det ikke været ham, var jeg nok ikke taget afsted, siger Jane Bjerregaard fra Farsø.

Flere af kursisterne fra højskolen havde udset sig hovedpræmien i form af en el-cykel som den store drøm af en gevinst for aftenen. Men Elisabeth Abel fra Taastrup havde kig på noget andet i det store hav af gevinster, der var på spil.

- Der er nogle rigtigt flotte ure, som jeg godt kunne tænke mig at vinde. Så er julegaven på plads, for man bruger jo en del penge, når man er afsted på højskole, siger hun med et grin.

Omkring 1000 spillere var med ved årets bankoshow, som FDF Lemvig er arrangører af. Ole Margon Madsen fra arrangørgruppen var godt tilfreds med afviklingen af aftenens spil.

- Spillet er gået godt og vi er godt tilfredse med antallet af spillere her i aften. Det lyder også til, at omsætningen er rigtigt god, selv om vi ikke når det samme niveau som sidste år, som dog også var et exceptionelt godt år, siger Ole Margon Madsen.

Så har jeg held i kærlighed i stedet...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce