Samlede 152.000 kroner ind

Malene Gottlieb havde sønnen Malte med på indsamlingen. Privatfoto

Samlede 152.000 kroner ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kræftens Bekæmpelse havde 152 indsamlere på gaden i Lemvig Kommune

Lemvig: Indsamlerne fra Kræftens Bekæmpelse formåede at samle mere end 150.000 kroner ind ved søndagens indsamling - helt nøjagtigt 152.000 kroner - i Lemvig Kommune.

- Jeg synes, det er flot, vi i en lille kommune som Lemvig kan samle så mange penge ind. Det var ganske vist 15.000 kroner mindre end sidste indsamling. Men der var også en del indsamlere, der kom tilbage med melding, at der var mange, som ikke var hjemme. Det var fint forårsvejr, og der var også Forårsmesse, så det kan have været forklaringer på det. Når vi så lægger et girokort, og folk betaler med det, så er det ikke penge, vi får registreret i vores indsamling, siger den lokale formand for Kræftens Bekæmpelse, Anne Lund.

Modsat mange andre foreninger, så har Kræftens Bekæmpelse ikke problemer med at finde indsamlere. Faktisk er der venteliste på for at komme til at samle ind i Lemvig by. Men sådan er det ikke med landruterne, men de var alle besat, så 152 personer var ude for at samle ind denne søndag.

Kræftens Bekæmpelse samlede i alt 33 millioner kroner ind landet over - og det var samlet set en lille stigning i forhold til seneste indsamling.

Samlede 152.000 kroner ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce