Satte klubrekord for anden gang i træk


Satte klubrekord for anden gang i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvigs keglebillardspillere sætter sig på førstepladsen i 2. division

Lemvig: Johannes Holm er tilsyneladende ikke til at stoppe for tiden, når han kommer til et keglebillardbord.

I weekenden tangerede han klubrekorden ved at lukke en kamp i tredje indgang til bordet med et snit på 200. Det skete i Lemvigs udekamp i 2. division vest mod Asaa. I den forrige kamp for fire uger siden mod Spjald spillede Johannes Holm også med et snit på 200, der gav ham klubrekorden.

Storspillet sikrede ham en sikker sejr på 600-78 over sin modstander og var med til at lægge grundstenen til en sejr på 6-2 over nordjyderne. Undervejs lavede Johannes Holm en serie på 282 point.

De øvrige sejre blev sikret af Dennis T. Graversgaard ved bord 2 samt Bent Kryger ved bord 4, der begge hentede sikre sejre. Dennis T. Graversgaard var ved bordet ti gange for at hente sin sejr over sin modstander, Johnny Sort, der er en legende i billardsporten. Johnny Sort mangler nemlig den ene arm, men pressede Dennis T. Graversgaard, der endte med at vinde 600-500. Undervejs lavede Johnny Sort en flot serie på 256 point.

Bent Kryger var ved bordet 18 gange for at hente sin sejr over sin modstander, der nåede 450 point.

Eneste nederlag stod Brian Nees ved bord 3 for. I en meget jævnbyrdig dyst manglede han efter 16 ture til bordet bare otte point for at hente uafgjort mod sin nordjyske modstander.

Med sejren i Asaa fører Lemvig nu 2. division vest. Det er blevet til tre sejre og to uafgjorte i sæsonens første fem kampe. Næste kamp for Lemvig-spillerne bliver søndag 26. november, hvor bundholdet Videbæk kommer på besøg i billardklubbens lokaler på Søndergade.

Satte klubrekord for anden gang i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce