Sejre til skakholdet

Lemvig-spillerne hev flere sejre i hus. Arkivfoto: Morten Pape

Sejre til skakholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig: Lemvigs mesterrækkehold i skak fik et godt resultat i 2. runde, hvor modstanderen var Viborg 2. I nær stærkeste opstilling med nytilkomne Kim Fuglsang på bræt 1 lykkedes det Lemvig at vinde overraskende sikkert med 5½-2½. Der var sikre sejre til Kim Fuglsang, Bent Olesen, Morten Jensen og Egon Møller.

Det var dog nok Ganaa Nasans sejre på bræt 6, der imponerede mest. I et medrivende parti lykkedes det Lemvigspilleren at besejre sin stærke modstander. På bræt 2 var Arne Præstholm klar favorit, men han fik kun med besvær en remis i hus. Ole Carstensen og Frede Andreassen måtte notere et nul.

I 3. runde kommer Lemvig på en særdeles vanskelig opgave mod Holstebro, der er storfavorit til oprykning til 2. division.

Spillerne har også medvirket i første afdeling af Vestjysk Grandprixturneringen i Holstebro, men resultatmæssigt blev det ikke nogen stor succes. Lemvig fik kun én præmietager, Niels Kjærgård, der fik en førsteplads med 4 ud af 5 mulige points. I Grandprixturneringens 2. runde i Ringkøbing havde Lemvig til gengæld succes, idet alle fire Lemvig-spillere opnåede præmie. Det lykkedes Bent Olesen at vinde mesterklassen med 4 points ud af 5 mulige. 3. og sidste runde i Grandprixturneringen følger til foråret.

Sejre til skakholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce