Skarnsknægten er for børn

Historien om Emil fra Lønneberg opføres i Nørre Nissum den 5. marts. Pressefoto

Skarnsknægten er for børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nørre Nissum: Teaterkredsen Limfjorden inviterer tirsdag 5. marts til det, som de selv kalder for årets højdepunkt for familieteater. Det handler om teaterforestillingen "Emil fra Lønneberg", der er på vej, til teatersalen i Nørre Nissum.

Folketeatret har tidligere opført Ronja Røverdatter, Mio min Mio og Peter Pan, men i år gælder det Astrid Lindgrens elskede figur Emil fra Lønneberg, der er en skarnsknægt, men med hjertet på rette sted. Han er fuld af gode idéer, men kommer altid galt af sted, og derfor ender han igen og igen i værkstedet som straf. Her kan han så sidde og tænke sig om - tror de voksne. Men nej, Emil sidder og snitter sine små træmænd.

I denne store familieforestilling er der gang i både historier og musik med levende kapelmester på scenen. Publikum oplever Emil, med hovedet, der sidder fast i suppeterrinen, lillesøsteren Ida, der hejses op i flagstangen. Den strenge Kommandusen, der bliver lokket i en ulvefælde og alle de andre vidunderlige figurer og skøre og skønne historier fra Emils univers.

12 professionelle skuespillere står på scenen og lægger op til en stor oplevelse for børn med deres familier. Forestillingen anbefales fra 5 år og frem til mindst 99.

Michael Slebsager er i rollen som Emil. Desuden medvirker blandt andet Peder Holm Johansen, Jesper Riefensthal, Morten Bo Koch, Sofie Alhøj, Tine Gotthelf, Asta Kamma August, Siff Hebe Vintersol.

Der er åben for billetbestilling på www.teaterkredsen-limfjorden.dk

Skarnsknægten er for børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce