Socialdemokrater ruster sig til valg

Formanden Ivan Møller Sørensen fortalte om årets gang, men også om sin nye opgave som medlem af partiets hovedbestyrelse. Foto: Benny Gade

Socialdemokrater ruster sig til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 deltog i partiforeningens generalforsamling, der torsdag aften blev holdt i Bio-Huset i Lemvig

Lemvig: Socialdemokraterne er ved at være klar til det forestående folketingsvalg.

- Jeg går bare og venter på et telefonopkald. Det kan ske når som helst og allersenest skal valget holdes den 17. juni. Materialet og plakaterne ligger klar hjemme hos mig, sagde Palle Lykke Ravn, der kandiderer til en folketingstaburet på vegne af Struer-Lemvig kredsen.

Derfor deltog han også i generalforsamlingen hos Socialdemokratiet i Lemvig torsdag aften, hvor 25 medlemmer diskuterede det forløbne år og kiggede frem mod det forestående folketings- og EU-valg.

Formanden for foreningen, Ivan Møller Sørensen, berettede om det forløbne år, der har budt på en del møder og arrangementer, men det har knebet med at samle folk. Derfor har man i år valgt at stoppe med møderne Rød Stue, hvor medlemmerne fik mulighed for at møde og diskutere med nogle af landspolitikerne. Der kom ganske enkelt for få tilhørere.

Under den efterfølgende valghandling skete der blot en enkelt udskiftning i bestyrelsen, idet Ole Daniel ikke ønskede genvalg. Gitte Fiskbæk blev derfor nyvalgt til bestyrelsen, mens der var genvalg til Allan M. Jakobsen og Bent W. Mortensen. Som suppleanter valgtes Kirsten Madsen og Inger Henriksen.

Socialdemokrater ruster sig til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce