Solid opbakning til Julemessen

Julemesse i Thyborøn Hallen får naturligivs besøg af Julemanden, som det også var tilfældet for to år siden. Arkivfoto

Solid opbakning til Julemessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er igen i år Thyborøn Fritidscenter og foreningen Thyborøn Fritid, der står bag udstillingen i den kommende weekend

THYBORØN: Med knap 50 udstillere er Julemessen i Thyborøn også denne gang et attraktivt arrangement, hvor de besøgende kan se et meget bredt udvalg af varer og produkter fra udstillerne, ligesom man kan fornøje sig i tombola'en, caféen eller ved at lytte til de underholdende indslag fra scenen i løbet af weekenden.

Samtidig er Julemessen i Thyborøn også en aktivitet, hvor man mødes på tværs af alder og køn med tid til en snak om løst og fast - og hvor julens mange forberedelser for alvor starter.

- Vi holder Julemesse i Thyborøn Fritidscenter hvert andet år, og for to år siden var det første gang, at fritidscentret var med-arrangør. Tidligere var det jo de lokale foreninger, der alene stod for Julemessen, men det er altså en stor opgave at påtage sig for de frivillige ledere, der i dagligdagen har nok at se til. Derfor er vi gået sammen med Thyborøn Fritid om Julemessen, hvor vi står for en stor del af forberedelserne med blandt andet salg af standene, forklarer Jesper Vinther Fruergaard fra Thyborøn Fritidscenter.

Det er et koncept, som Thyborøn Fritid også hilser velkomment.

- Julemessen er jo både en stor tradition, men det er også et arrangement, der normalt giver et fornuftigt overskud til foreningens arbejde blandt børn og unge. Under selve Julemessen er de frivillige fra Thyborøn Fritid i gang med de mange praktiske opgaver, der altid er i forbindelse med Julemessen, siger Dorthe Vinther fra Thyborøn Fritid.

Foreningen blev etableret for nogle år siden som en samlet forening for flere idrætsgrene i Thyborøn.

Igen i år er der god opbakning til Julemessen i Thyborøn Fritidscenter. Arkivfoto
Igen i år er der god opbakning til Julemessen i Thyborøn Fritidscenter. Arkivfoto

Julemanden glæder sig også

På årets julemesse i Thyborøn Fritidscenter er der plads til 48 udstillere - og 45 stande er solgt.

- Det er naturligvis butikkerne herude, der er med, men vi har også udstillere fra Lemvig og en enkelt helt fra Holstebro. Vi har også i år oplevet en god og stor opbakning til julemessen, så vi tror på konceptet og ser frem til et par tusinde gæster i løbet af lørdag og søndag, siger Jesper Vinther Fruergaard.

Hallerne er selvfølgelig pyntet fint op til jul, og både lørdag og søndag kommer Julemanden forbi udstillingen.

- Han glæder sig helt vildt til at møde alle de artige børn på Julemessen, lyder det fra arrrangørerne.

Juletræ, tombola og julecafé er andre faste traditioner ved Julemessen, der falder midt i en tid med flere andre store arrangementer i Thyborøn Fritidscenter.

- Vi har lige haft en Oktoberfest med 550 deltagere, og i år kunne hallen jo fejre sit 50 års jubilæum tidligere i sensommeren. Derfor har vi slået den store julefrokost sammen med en jubilæumsfest, som afvikles senere i november måned. Også her er der stor lokal opbakning til at være med, siger Jesper Vinther Fruergaard.

Det store projekt med Vandværket skrider planmæssigt frem, og her håber man at kunne starte projektet i begyndelsen af det nye år.

Julemessen er en fast tradition, der holdes hvert andet år i Thyborøn.
Julemessen er en fast tradition, der holdes hvert andet år i Thyborøn.

Solid opbakning til Julemessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce