Stridende parter lukker i før retssag

Lemvig Idræts- og Kulturcenter og LOFI mødes i retten efter en strid om betalingen for brugen af Lemvig Svømmehal. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Stridende parter lukker i før retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen vil sige noget før Lemvig Idræts- og Kulturcenter og Lemvig og Omegns Firmaidræt skal afgøre strid ved retten

Lemvig/Holstebro: Fra onsdag klokken ni skal en dommer ved Retten i Holstebro afgøre en strid mellem Lemvig Idræts- og Kulturcenter og Lemvig og Omegns Firmaidræt (LOFI).

Men inden retssagen vil ingen af parterne sige noget om sagen.

- Jeg har ingen kommentarer, siger formanden for idræts- og kulturcentret, Kim Boel.

- Jeg vil ikke sige noge,t før sagen har været for retten på onsdag, siger modparten, Niels Kristian Madsen, der er formand for LOFI.

Sagen er ifølge avisens oplysninger en udløber af den sag, der i sommer var med til at lukke den daværende Lemvig Svømmeklub, der var under vingerne hos LOFI. De havde gennem foråret forhandlet med Lemvig Idræts- og Kulturcenter om afregningen for blandt andet svømmetimer og livreddertimer. Parterne kunne dog ikke finde en løsning, hvor LOFI følte, at økonomien kunne hænge sammen.

Derfor valgte LOFI i sommer at lukke Lemvig Svømmeklub, da man ikke længere ønskede at yde tilskud til klubben. I stedet blev svømmeklubben Vandhundene oprettet i DGI-regi, hvor den stiftende bestyrelse har en del sammenfald med personkredsen i ledelsen af Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Vandhundene har i dag omkring 100 medlemmer.

Stridende parter lukker i før retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce