Talenter skal hjælpes videre

Henrik Thygesen (V): Vore talenter får en mulighed for at udvikle sig. Arkivfoto

Talenter skal hjælpes videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig Kommune siger ja til at lave talent-projekt med tre andre kommuner

Lemvig: Også i Lemvig Kommune er der talenter, der kan noget specielt inden for kunst, teater, billedkunst med mere. Men der er alligevel for få til, man kan give dem et såkaldt talent-miljø, hvor de kan udvikle sig.

Derfor er Lemvig Kommune interesseret i at gå sammen med andre kommuner om at skabe dette miljø. Det skal blive et udviklingsprojekt ved navn Talent vest, som vil være for unge mellem 13 og 20 år. I første omgang har familie- og kulturudvalget sagt ja til at skyde 30.000 kroner om året i projektet, som er sammen med Holstebro, Struer og Ringkøbing-Skjern Kommuner.

- Vi synes, det vil være fint, hvis vi sammen kan skabe dette fælles miljø, så vore talenter får mulighed for at udvikle sig, siger formanden for udvalget, Henrik Thygesen (V).

Han ved endnu ikke, om alle kommuner siger ja, så projektet også føres ud i livet de kommende tre år. Herefter vil man vurdere, om man skal arbejde videre med det.

Det vil være Dansk Talentakademi i Holstebro, som vil fungere som sekretariat for projektet. Odin Teatret, Struer Tracks og Aalborg Universitet vil være partnere, hvor universitet vil lave forsknings-artikler om projektet.

Man forventer, at det vil være lettere at spotte disse talenter, når man har sådan et projekt, hvorefter man kan guide dem videre til steder, hvor de kan udvikle sig.

Talenter skal hjælpes videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce