Tante Andante holder påske

Tante Andantes Hus er klar til påske. Pressefoto

Tante Andante holder påske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig: Det er påskeferie, og børnene har fri sammen med deres forældre. Så er det tiden, hvor Tante Andantes Hus byder indenfor til påske-hygge med leg og nærvær.

Når du åbner døren til Tante Andantes Hus i Lemvig, bliver du mødt at glade toner og et hus fyldt med sjove, farverige ting over det hele. Hele huset er en stor påskefortælling, man kan gå på jagt i og lege i.

Huset åbner klokken 10 og så kan man lege, blive ansigtsmalet eller lave sjove og hyggelige ting ved kunstnerbordet. Det er både kyllinger og engle lige til at tage med hjem. Der er altid god stemning omkring bordet når mor, far eller bedste hjælper med at lave kreative aktiviteter.

Der er også en lidt dramatisk påskefortælling i vente.

- Vi leger det hele med sang, musik og skøre indfald, som vi plejer her i Tante Andantes Hus. Det er lige i børnehøjde, lover Tante Andante (Elin Knudsen), som sammen med Trille og de frivillige vil tage imod børn og voksne i påskeferien. Her kan man klæde sig ud og spille soldater, æsel, engle, kvinder, disciple og Jesus. Soldaterne kommer i sværdkamp, Jesus vasker fødder på nogen, og englene finder en gravhule med en stor sten foran.

Man kan også købe lidt mad og drikke både før eller efter det lille totalteater, og man er også altid velkommen til at tage sin egen madkurv med. Der er åbent 15., 16., 17. og 20. april.

Den musiske bibelfortælling om påske foregår klokken 11 og klokken 14. Forestillingen varer cirka 30-40 minutter

Kvinkelinkehaven er også dejlig at lege i eller nyde forårsolen i fra hængesofaen.

- Vi glæder os til at se børn og voksne. Målgruppen er børn i alderen ca. 1-10 år. Der er plads til barnevogne i haven.

Tante Andante holder påske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce