Topdesigner kaster glans over jubilæum

Sara og Peder Buch er færdig med deres nye hornvarefabrik i Bøvlingbjerg.

Topdesigner kaster glans over jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hornvarefabrikken fejrer i efteråret ti års jubilæum med de nuværende ejere

Bøvlingbjerg: Der bliver fornemt besøg i Bøvlingbjerg, når Hornvarefabrikken 1. oktober kan fejre ti års jubilæum med de nuværende ejere, Sara og Peder Buch.

Tøjdesigneren Jørgen Simonsen, der stammer fra Struer, vil nemlig kaste glans over jubilæet, når han i samarbejde med Hornvarefabrikken laver et modeshow i Bøvlingbjerg.

- Det er et kæmpe scoop, at det er lykkedes os at få ham til at være med her. Samtidig vil vi også gerne markere jubilæet her i lokalområdet og gerne sende et signal om, at Lemvig kan trække store navne til, der kan være med til at kaste glans og guldstøv over området, siger Peder Buch om samarbejdet med Jørgen Simonsen.

Det er Sara Buch, der har kontakten med Jørgen Simonsen. De to lærte hinanden at kende, da designeren i midten af januar lavede et modeshow i Struer. Jørgen Simonsen ønskede at bruge nogle af horn fra Hornvarefabrikken i showet, og i den anledning blev Sara Buch inviteret med for at overvære showet. Hun inviterede Jørgen Simonsen på besøg på fabrikken og det blev startskuddet til ideen om at lave et show sammen, hvilket Jørgen Simonsen hurtigt var med på.

- Det er imponerende at se den energi, han lægger i at være en del af jubilæet her, siger Peder Buch om forberedelserne til showet, der efter planen skal finde sted i forsamlingshuset i Bøvlingbjerg.

Også Sara Buch ser frem til at arbejde tæt sammen med modeskaberen.

- Det er virkeligt inspirerende at få lov at arbejde sammen med Jørgen Simonsen. Jeg er sikker på at det kommer til at løfte materialet til nye højder. Med Jørgens unikke æstetisk sans og fokus på detaljerne glæder jeg mig utrolig meget til at fortsætte forberedelserne til showet, siger hun til Hornvarefabrikkens Facebook-side.

En forespørgsel i forbindelse med et modeshow er endt med, at designeren Jørgen Simonsen til efteråret kommer til Bøvlingbjerg. Arkivfoto: Morten Stricker.
En forespørgsel i forbindelse med et modeshow er endt med, at designeren Jørgen Simonsen til efteråret kommer til Bøvlingbjerg. Arkivfoto: Morten Stricker.

Vil satse på butik

De endelige detaljer om dagen og aftenen for modeshowet er endnu ikke faldet på plads. Derfor regner Peder Buch også med, at der går omkring en måned, før detaljerne omkring billetsalg til modeshowet med Jørgen Simonsen falder på plads.

I det hele taget bliver jubilæet startskuddet til flere nye tiltag hos Hornvarefabrikken, som Sara og Peder Buch overtog for ti år siden efter Inga og Agner Andersen. Blandt andet vil de fremover satse mere på den fysiske butik, der ligger i tilknytning til fabrikken.

- Vi vil gerne give vores kunder en super oplevelse, når de kommer her. Derfor vil vi blandt andet gøre mere ud af at holde arrangementer om aftenen. Desuden kan vi også se, at vores kunder er meget loyale der kommer igen og igen, og derfor vil vi arbejde på at skabe ændringer i butikken, så vi ikke hele tiden har de samme varer på hylden, siger Peder Buch om planerne.

- Det er i det hele taget planen at satse mere på den fysiske butik. Der er flere butikker, der mister kunder til internethandlen, men vores varer er ikke typiske varer, man køber på nettet, og kunderne vil gerne ud for at røre dem. Derfor er det også vigtigt, at vi giver dem en gammeldags service, når de handler hos os, siger Peder Buch.

Topdesigner kaster glans over jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce