Turistavisen Nordvestjylland er nu på gaden

Turistavisen Nordvestjylland kan blandt andet tages i en af de 200 standere, der er opstillet i hele det nordvestjyske område. Foto: Benny Vejlby

Turistavisen Nordvestjylland er nu på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig: Turisterne er begyndt at strømme til Lemvigegnen, og nu kan de blive informeret godt og grundigt om, hvad der foregår, og hvad der er på af tilbud i det nordvestjyske.

Turostavisen Nordvestjylland er på gaden - udgivet af Mediehusene i Lemvig, Struer og Holstebro, som er en del af Jysk Fynske Medier.

Turistavisen dækker de tre kommuner plus en del af Salling, Mors og Thy. Den udgives i 80.000 eksemplarer, som uddeles via et bredt net af samarbejdspartnere i hele området. Og så er der sat 200 standere op, hvor man kan tage Turistavisen.

Artikler og annoncer i Turistavisen Nordvestjylland er på dansk og tysk. der e ri årets udgave endnu mere redaktionelt stof, end man tidligere år har kunnet finde i avisen.

Turistavisen Nordvestjylland er skrevet op til turistsæsonen. Men da der også sker nye tiltag i løbet af turistsæsonen, så vil de ri de otte uger i højsæsonen blive suppleret med en Touristupdate, hvor både annoncører og redaktionen kan tilføje nyheder, som er kommet til, siden Turistavisen Nordvestjylland er gået i trykken.

Det er kundekonsulent Benny Vejlby, som igen i år har stået bag arbejdet med en turistavis for det lokale område. det har han gjort i alle de 32 år, der har være tudgivet en turistavis for området. Det er også ham, man skal kontakte, hvis man har materiale til Touristupdate på 29253732 eller bvll@jfmedier.dk

Turistavisen Nordvestjylland er nu på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce