Vandt med halvandet minut

Vinderne blev Irene og Knud Kristian Wrist. Pressefoto

Vandt med halvandet minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig: Lemvig Sejlklub har afviklet den årlige Jubii-sejlads i fin fin, men uden de varme temperaturer, der ellers har været et stykke tid.

Der var tale om en handicapsejlads, hvor respitten er beregnet på forhånd og lagt til 1. start, kl. 18:30, og starten var således fordelt fra kl. 18:30 til 19:12.

Der blev sejlet en slags op-ned bane fra startlinien ved klubhuset, bidevind til gul bøje i Gjeller Krog, læns til Follup Odde, kryds til Sydkost ved Sælhundeholmløb, læns til Follup Odde, kryds til gul bøje i Gjeller Krog og agten for tværs i mål, i alt 10,7 sømil eller knap 20 km.

Vinden var 5-8 m/s fra VNV med en del huller med skrald luft (dvs vinden drejer væk fra vindøjet). Strømmen var tilsyneladende let udadgående, så båden blev "løftet" lidt på det lange bagbordsben til Cheminova.

Der deltog 17 både i sejladsen, hvor én båd udgik med problemer med for løs rig.

Det blev Grace med ægteparret Irene og Knud Kristian Wrist, der løb med 1. præmien 1½ minut foran Peder Kallerup i Marie, 1 minut foran Bent Kallerup i Rosie, 2 minutter foran Kai Werner Hansen i Mamalou, 18 sekunder foran Per Olesen i Jane, der var 4 sekunder foran Kristen Valeur Jepsen i DiXi.

Efterfølgende deltog de godt 60 sejlere i hyggeligt samvær i klubhuset, hvor præmierne blev uddelt.

Vandt med halvandet minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce