Vi må finde et alternativ i Fabjerg

Steffen Damsgaard: Vi må finde et alternativ til fjernvarmen i Fabjerg. Arkivfoto

Vi må finde et alternativ i Fabjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand erkender, der ikke kan komme fjernvarme fra Lemvig til Fabjerg, men så er der måske en anden løsning

Fabjerg: - Vi har nu vished for, det ikke kan lade sig gøre med fjernvarme fra Lemvig Varmeværk til Fabjerg. Nu vil vi i samråd med borgerne i Fabjerg forsøge at finde et alternativ.

Formanden for teknisk udvalg, Steffen Damsgaard (V), erkender, at der ikke er økonomi i at få varmeværket i Lemvig til at varmeforsyne Fabjerg.

- Vi har helt bevidst fået lavet en meget optimistisk beregning, hvor alle er med. På den måde har vi sikret, at man ikke bagefter kunne stille spørgsmålstegn ved, om vi havde forsøgt godt nok. Nu har vi prøvet det af, og selv om alle går med, er der ikke økonomi i fjernvarme fra Lemvig Varmeværk, siger udvalgsformanden.

Men det stopper ikke med det. Lemvig Kommune ser gerne, at Fabjerg får en varmeløsning, der er bedre, end den er i dag.

- Vi skal søge i alternative løsninger. Hvad gør man andre steder? Er der gode idéer, vi kan overføre til Fabjerg. Er der en el-løsning? Er det varmepumper? Skal det være kollektivt mellem husene, eller skal det være hvert hus for sig? Alle disse spørgsmål skal vi have stillet og fundet svar på, og det vil kommunen gøre i samarbejde med de lokale, lover Steffen Damsgaard.

Vi må finde et alternativ i Fabjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce